Αυτό που ξέρει καλύτερα

Αυτό που ξέρει καλύτερα

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

To 1 DNB του 2.22 ήρθε στο Αλβανία-Ισλανδία 4-2 την Τρίτη, με τους Αλβανούς να προηγούνται δύο φορές για να νικήσουν με 4-2 στο τέλος, δικαιώνοντας τη στήλη που τόνιζε ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Στο Μπράιτον-Μπέρνλι σήμερα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ καμία ομάδα δεν παίζει το τελευταίο της χαρτί αφού μόλις 4 αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί, , το καλό… χαρτί όμως της Μπέρνλι είναι η άμυνα και σε αυτή αναμένεται να στηριχθεί. Με τους «γλάρους» να προσπαθούν να παίξουν πιο ανοικτά η εποχή Πότερ δεν είναι εύκολη, η Μπέρνλι μπορεί ακόμα και το διπλό, αφού κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, παίζει άμυνα.

Αυτό που συνηθίζει είναι τα 2-3 γκολ και το έχει φέρει και στα 4 ματς που έχει δώσει, είτε είναι νίκη με 3-0 επί της Σαουθάμπτον, ήττα με το ίδιο σκορ από τη Λίβερπουλ, 1-1 με τη Γουλβς, ήττα με 2-1 από την Άρσεναλ. Έχει πολλές πιθανότητες να το φέρει και σήμερα κόντρα στη Μπράιτον, που το έχει με τη σειρά της στα 3 από τα 4 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα. Είναι από τις αγαπημένες επιλογές της στήλης, τα 2-3 γκολ στο 2.00 αξίζουν το ρίσκο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ