Τελικοί με κίνητρο και προσωπικότητες

Τελικοί με κίνητρο και προσωπικότητες

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ.

Τελειώνει σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα, με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, οι οποίοι παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αρχίζουμε με τον μικρό τελικό ανάμεσα στη Γαλλία και την Αυστραλία. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ στη διοργάνωση, με τη Γαλλία να πετυχαίνει μία ιστορική νίκη επί των ΗΠΑ και την Αυστραλία να παίζει πολύ ελκυστικό μπάσκετ. Θεωρώ ότι οι Αυστραλοί είναι πιο… πεινασμένοι από τους Γάλλους για το μετάλλιο και έτσι ποντάρω το 2.12 στη νίκη τους για το χάλκινο.

Στον μεγάλο τελικό η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Αργεντινή, θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη κόντρα στην Ισπανία, η οποία παρά τις σημαντικές απουσίες κατάφερε να φτάσει σε άλλον έναν τελικό. Η Αργεντινή είναι μια εξαιρετικά δεμένη ομάδα, αλλά αν εξαιρέσουμε τον Λουίς Σκόλα κατά πρώτο λόγο και τον Φακούντο Καμπάτσο κατά δεύτερο, δεν έχει παίκτες με παραστάσεις από αγώνες τέτοιας σημασίας. Οι Ισπανοί ξέρουν πολύ καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν, καθώς πολλοί από τους Αργεντινούς παίζουν στην ACB και θεωρώ ότι θα κατακτήσουν το χρυσό. Ποντάρω στο διπλό με το χάντικαπ των 3.5 πόντων.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ