Η συμπαθητική Πάντερμπορν

Η συμπαθητική Πάντερμπορν

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από την Bundesliga.

Αποτυχία χθες οι πρωτευουσιάνες. Ανίκανη η Χέρτα. Ισοφαρίζει και δέχεται το 2-1 πέντε λεπτά αργότερα. Την κάνουμε στην άκρη μέχρι να βρει το δρόμο της. Ροντέο στο Βερολίνο και στο Ουνιόν – Βέρντερ. Ήττα και εδώ. Κακή εβδομάδα. Πάμε να ρεφάρουμε.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΣΑΛΚΕ

Μάχη στη Βεστφαλία. Η νεοφώτιστη Πάντερμπορν πήρε αποτέλεσμα με τη Βόλφσμπουργκ (1-1). Έπαιξε έξυπνα και συνετά. Έχει μία θεωρία ο κόουτς Μπάουμγκαρτ ότι παίζουμε με ρίσκο, αλλά πλέον έχει βάλει και μία δόση σκοπιμότητας στο παιχνίδι της.

Η Σάλκε πήρε την πρώτη νίκη της. Άνετο 3-0 επί της Χέρτα. Βέβαια βοήθησε στα μέγιστα ο αντίπαλος με δύο αυτογκόλ. Όχι ότι ρολάρει ακόμα η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν. Ο Βάγκνερ κάνει δουλειά, έχει και μερικές επιστροφές παραπάνω, εντούτοις δεν μας γεμίζει το μάτι.

Ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι οι «βασιλικοί μπλε» υστερούν σημαντικά. Και κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, θα έχει προβλήματα. Το ματς πάει σε χαμηλό σκορ. Και ποντάρουμε στη μη ήττα της φιλότιμης Πάντερμπορν.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η παράδοση, η εικόνα των δύο ομάδων και οι κινήσεις τους στο γήπεδο, μας δίνουν την ευχέρεια να επιλέξουμε το υψηλό σκορ. Η Χόφενχαϊμ έπαιξε αρκετά αμυντικά με τη Λεβερκούζεν, αλλά αυτό ήταν. Κόντρα στη Φράιμπουργκ δεν την παίρνει να κάθεται πίσω και να μην κάνει τίποτα. Μετρά 12 σερί G/G κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η Φράιμπουργκ θα επανέλθει μετά από την ήττα κόντρα στην Κολωνία. Δεμένο σύνολο, ικανό για να έχει μία ήρεμη σεζόν. Το γκολ είναι στο ρεπερτόριό της. Μετρά 7 Over 2,5 στα 9 τελευταία εκτός έδρας ματς της. Κακή παράδοση βέβαια στο Σίνσχαϊμ, εντούτοις αυτό δεν θα την επιτρέψει να σκοράρει. Και να μας βοηθήσει στο υψηλό Over 3,5.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. (Γ) – ΣΕΒΙΛΛΗ (Γ)

Σαφώς ανώτερη η Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρωτάθλημα Ισπανίας των Γυναικών. Έπαιξε και μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρουσίασε ορισμένες δυσκολίες με τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα (3-2). Φαίνεται πως δεν είναι ακόμα στα καλύτερά της, μετά από τις αποχωρήσεις ορισμένων παικτριών το καλοκαίρι.

Απλά επειδή είναι η πρωταθλήτρια τα line στα γκολ είναι υψηλά. Κόντρα στη Σεβίλλη (νίκησε απλά την Τενερίφη στην πρεμιέρα με σκορ 4-0) είναι φαβορί, ο αντίπαλος, όμως, δεν είναι για… κλωτσιές. Η Ατλέτικο έχει 5/6 νίκες κόντρα στις Σεβιγιάνες, όπως και 5/6 Under 3,5 στα 6 τελευταία μεταξύ τους. Δύσκολα βλέπουμε και σήμερα να μπαίνουν πάνω από 3 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ