Η ιστορία δείχνει ισορροπία και over

Η ιστορία δείχνει ισορροπία και over

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι.

Στην Αγία Πετρούπολη στρέφεται το ενδιαφέρον μας και στη διοργάνωση της όμορφης ρωσικής πόλης, που διεξάγεται σε σκληρή επιφάνεια και φυσικά σε κλειστή εγκατάσταση.

Ο Ντούντι Σέλα είναι εκεί και θα αντιμετωπίσει τον Ρικάρντας Μπεράνκις με στόχο την πρόκριση στους “16”. Ξεκίνησε πολύ καλά τον Σεπτέμβρη ο Ισραηλινός, φτάνοντας στον τελικό του Κασί, ωστόσο εκεί δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να γίνει ανταγωνιστικός και ηττήθηκε με 6/1, 6/0 από τον Τζο Τσονγκά.

Μέχρι τον τελικό ξεχώρισε η νίκη του επί του Λούκας Ρόσολ με 6/3, 6/2, που ήρθε απρόσμενα εύκολα. Ο Μπεράνκις αποκλείστηκε στους “64” του US Open από τον Καρένιο Μπούστα και από τις 29/8 έμεινε εκτός αγώνων. Ισορροπία στα μεταξύ τους, με 3-3 νίκες, ενώ σε τέσσερις από τους έξι αγώνες τους είχαμε τουλάχιστον 19 γκέιμ.

Υπάρχει καλή πιθανότητα για over εδώ. Ο Σέλα είναι βετεράνος, στα 34 πια, αλλά όταν είναι ξεκούραστος βγάζει ενέργεια. Έδωσε μόνο ένα ματς το τελευταίο δεκαήμερο για το Ντέιβις Καπ, οπότε δεν έχει ζήτημα κόπωσης. Ο Μπεράνκις ανέκαθεν ασταθής, δεν δικαιολογείται να είναι φαβορί του 1.30 με απραξία 20 ημερών και ισορροπημένη παράδοση με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Δεν θα είναι έκπληξη αν δυσκολευτεί ο Λετονός.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ