Το ποδόσφαιρο τιμωρεί…

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί…

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Η Κυριακή ήταν… όνειρο, όπου έγινε σχετικά εύκολα κιόλας το απόλυτο με 4/4 και εκτοξεύθηκε το ταμείο στη στήλη. Ήταν μια καλή «ένεση» ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια, αλλά δεν υπάρχει καιρός για πανηγύρια. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και θα έρθουν και πολλά στραβά. Υπομονή και σύνεση. Απόψε έχουμε πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και οι μεγάλες βραδιές του χειμώνα αρχίζουν. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

Ξεκίνημα από το παιχνίδι της Τσέλσι με την Βαλένθια, εκεί όπου οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία. Οι «μπλε» του Λονδίνου επέστρεψαν από τη διακοπή με το… πόδι στο γκάζι και δείχνουν να βρίσκουν πατήματα με τον Λάμπαρντ στον πάγκο. Σίγουρα έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει ενθουσιασμός για την επιστροφή της ομάδας στα… αστέρια και υποδέχονται μια Βαλένθια που είναι σε σοκ. Η ακατανόητη απόλυση του κόουτς Μαρθελίνο έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στα αποδυτήρια, οι παίκτες έχουν «ξενερώσει» κάτι που φάνηκε και από την κίνηση τους να μην παρευρεθεί κανένας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά, θυμίζουν «νεκροταφείο» τα αποδυτήρια. Είναι λογικό, με τον ιδιοκτήτη να απολύει με το έτσι θέλω τον επιτυχημένο Μαρθελίνο, για προσωπική τους κόντρα. Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί από μόνο του για τέτοιες μη λογικές επιλογές σε «βάθος» χρόνου.

Πάω στο ματς της Λυών με τη Ζενίτ, εκεί όπου αμφότερες θέλουν να πετύχουν κάτι καλό φέτος στη διοργάνωση και ξεκινούν με πολλές φιλοδοξίες. Οι Γάλλοι έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια τους δεν κερδίζουν, έχουν βγάλει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα και υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό τους. Πάντως απόψε ο κόσμος της Λυών περιμένει από την ομάδα να φανεί αντάξια των περιστάσεων και να κάνει καλή εμφάνιση. Τα θέματα πάντως στην άμυνα είναι δεδομένα και η Ζενίτ που επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διψασμένη, θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από την Γαλλία. Είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει με άνεση, αλλά και αυτή δεν αποφεύγει τα λάθη στην άμυνα. Είναι από τα ματς που μπορεί να ανοίξει εύκολα ο ρυθμός.

Κλείνω με τις επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Άγιαξ και Λιλ, όπου θα δούμε λογικά ματς με ρυθμό και γκολ. Ο «αίαντας» επιθετικά τα πάει περίφημα, μιας και βρίσκει γκολ για πλάκα, αλλά εκεί που έχει πρόβλημα είναι στην άμυνα. Δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις ακόμα στα μετόπισθεν και δέχεται εύκολα γκολ. Η Λιλ μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη και ειδικά από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο ενθουσιασμός για την συμμετοχή της στην διοργάνωση είναι μεγάλος και θέλει αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα βρει χώρους να χτυπήσει στην αντεπίθεση, αλλά να κρατήσει στο μηδέν τον Άγιαξ μοιάζει και είναι πολύ δύσκολο.

Συνοψίζοντας λοιπόν, κρατάω τον άσο της Τσέλσι στο 1.90 κόντρα στη Βαλένθια για τους λόγους που προαναφέραμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά παίζεται σε αυτή την απόδοση.

Η Λυών έχει προβλήματα στην άμυνα, αλλά επιθετικά δουλεύει καλά. Η Ζενίτ βρίσκει εύκολα γκολ και ο ρυθμός αναμένεται να «ανοίξει». Πάμε στο g/g & over 2.5.

Ο Άγιαξ μεσοεπιθετικά είναι «φωτιά», σκοράρει με τρομερή άνεση και το ίδιο αναμένεται να κάνει και απόψε απέναντι στη Λιλ, η οποία με την σειρά της μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά κενά των Ολλανδών στην άμυνα. Πάμε και εδώ στο g/g & over 2.5.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ