Φουλ επίθεση για το 1.85

Φουλ επίθεση για το 1.85

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Κακό το διάβασμα χθες στο ματς του Ολυμπιακού, φοβήθηκα το 1Χ και πήγα σε μια επιλογή που βοηθούσε και η στατιστική, αλλά δεν δικαιώθηκα. Το Σιάτλ δεν με δικαίωσε επίσης και έμεινε στο 0-0 με το Ντάλας. Γιουρόπα Λιγκ στο πρόγραμμα σήμερα και πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε.

Η Βασιλεία υποδέχεται την Κράσνονταρ και αμφότερες έχουν στόχο την πρόκριση από τον όμιλο. Οι Ελβετοί παίζουν σχεδόν πάντα επιθετικά και παρότι έχουν καλές απουσίες στην επίθεση, έχουν τον τρόπο να σκοράρουν, ειδικά εντός έδρας. Οι Ρώσοι από την πλευρά τους παίζουν επίσης επιθετικά και έχουν παίκτες μεοσεπιθετικά που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Στην άμυνα είναι το πρόβλημα όμως, όπου δέχονται σχετικά εύκολα γκολ. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και γκολ.

Πάω στο ματς της Κλουζ με τη Λάτσιο, όπου έχω διάθεση να κοντράρω τους ποιοτικούς «λατσιάλι». Στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν από τη Σπαλ με ανατροπή, έπειτα από τραγική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ενώ στο πρώτο έπαιξε μπαλάρα. Απόψε ο Ιντζάκι θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και η Κλουζ εντός έδρας μπορεί να την ζορίσει πολύ. Το σετ θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο και η κόντρα του φαβορί αξίζει να παιχθεί.

Βασιλεία και Κράσονταρ παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορούν να δώσουν μια… παράσταση με γκολ. Το over 2.5 στο 1.85 είναι σε καλές τιμές, αλλά έχει πτωτική τάση όπως είναι λογικό.

Οι πολλές απουσίες της Λάτσιο, σε συνδυασμό με την κακή ανασταλτική λειτουργία της, αλλά και την μαχητικότητα της Κλουζ, με κάνει να πάω στην κόντρα του φαβορί. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά θα το ρισκάρω.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ