Στα δίχτυα η μπάλα για το 2.30

Στα δίχτυα η μπάλα για το 2.30

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από Ιταλία και Αγγλία.

Με κέρδη το Σάββατο, έχοντας το απόλυτο σε τρεις επιλογές στην Serie B αλλά και τον επιβεβαιωμένο άσο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου μόνο η Έβερτον που ηττήθηκε 0-2 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χάνοντας δεκάδες ευκαιρίες για γκολ.

Σήμερα θα γίνει παιχνίδι στην Serie A αφού υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Η Μπολόνια μετά το διπλό στο Μάριο Ριγκαμόντι επιστρέφει στο Ρενάτο Νταλ’Άρα όπου μετρά 8 διαδοχικές νίκες! Η τετράδα Ορσολίνι – Σοριάνο – Σανσόνε – Παλάσιο δουλεύει υποδειγματικά και καλύπτει και τις αμυντικές αδυναμίες, πετυχαίοντας περισσότερα γκολ από όσα τρώει η ομάδα. Η Ρόμα επίσης παρουσιάζεται όλο και καλύτερη επιθετικά αλλά στα μετόπισθεν θα χρειαστεί ακόμα αρκετή δουλειά από τον Πάουλο Φονσέκα, ενδεχομένως και κάποια ενίσχυση τον χειμώνα. Θα δούμε αγώνα με γκολ εκατέρωθεν.

Θέαμα περιμένω και στο Ένιο Ταρντίνι. Η Αταλάντα αναγκάζεται να δώσει εκ νέου σε ουδέτερο έναν εντός έδρας αγώνα και ταυτόχρονα να ξεπεράσει το σοκ της συντριβής στο Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φιορεντίνα πασχίζει να δώσει τέλος στο τρομερό αρνητικό σερί των 17 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη και μαθηματικά κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό. Οι αγώνες της Ντέα πληρώνουν σχεδόν πάντοτε το Over 2.5.

Η Άρσεναλ πέρασε θριαμβευτικά από την Φρανκφούρτη την Πέμπτη το βράδυ για το Γιουρόπα Λιγκ και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει και στις επιτυχίες στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχε δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα αλλά η Άστον Βίλα μπορεί να θεωρηθεί εύκολη αντίπαλος αφού έχει ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο έως τώρα. Με ασιατικό χάντικαπ ο άσος για να ανέβει λίγο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ