Λογικό σκορ στη Φρανκφούρτη

Λογικό σκορ στη Φρανκφούρτη

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από την Γερμανία.

Οι Μπίλεφελντ και Λειψία ήταν σούπερ σημεία και σε τελική ανάλυση, έπρεπε να τα είχαμε ποντάρει περισσότερο. Ένα γκολ της Γκρόιτερ έλειπε για να πετύχουμε την τριάδα των G/G.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Ντόρτμουντ έπαιξε την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τα πήγε περίφημα. Η Άιντραχτ έπαιξε την Πέμπτη κόντρα στην Άρσεναλ και τα πήγε επίσης περίφημα. Κοινό σημείο και των δύο, ήταν πως δεν σκόραρε καμία από τις δύο. Και αν για την Ντόρτμουντ υπάρχουν περιθώρια και ελπίδες για το κάτι παραπάνω, στην περίπτωση της Άιντραχτ έχουμε ακόμα τις ενστάσεις μας.

Ματς το οποίο ειδικά στη Φρανκφούρτη σπάνια ξεφεύγει προς το υψηλό σκορ. Η Άιντραχτ δεν έχει δέσει ακόμα επιθετικά. Και το να κάνει πάρτι η Μπορούσια στη συγκεκριμένη έδρα, όπου είναι 5 ματς χωρίς νίκη, είναι κάπως απίθανο. Όσο κι’ αν ρολάρει. Δίνουμε βέβαια ένα περιθώριο στα γκολ, μιας και η άμυνα των γηπεδούχων δεν μας εμπνέει εφέτος.

Χαμηλό το διπλό για τα γούστα μας. Η Μπορούσια λογικά θα επιβληθεί, αλλά… «Παίζει» και τα περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο, μιας και θα κουραστεί η Φρανκφούρτη. Προτιμότερο το 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Πειστική εντός έδρας στα τελευταία παιχνίδια η Όσναμπρικ. Τριάρα με την Καρλσρούη και 4άρα κόντρα στην Ντάρμσταντ. Σε καλό ρυθμό η νεοφώτιστη, δεν αντιλέγουμε. Τα νεκρά διαστήματα, πάντως, που έχει σε ορισμένα σημεία μας κάνουν να πιστεύουμε, ότι στις λεπτομέρειες μπορεί κάλλιστα να χάσει κιόλας κάποιο παιχνίδι.

Η Σαν Πάουλι αποτελεί άλλη οντότητα. Το να νικάς με πειστικό τρόπο στο ντέρμπι το Αμβούργο αποτελεί εχέγγυο για μία ανάλογη συνέχεια. Απλά πρέπει να υπάρχει η ίδια δίψα και αποφασιστικότητα και κόντρα στην Όσναμπρικ. Απαραίτητο στοιχείο. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη η Σαν Πάουλι, αλλά έπαιξε σε δυνατές έδρες και δεν έχασε στη Δρέσδη και στο Μπίλεφελντ.

Τα N/G κάνουν πάρτι στα ματς της Όσναμπρικ. Σήμερα μπορεί να είναι διαφορετικά, με τον Διαμαντάκο να είναι σε φόρμα (αν και προέρχεται από ίωση).

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ