Οι αντοχές Γερμανών και Σλοβένων…

Οι αντοχές Γερμανών και Σλοβένων…

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο βόλεϊ.

Η Ιταλία πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωβόλεϊ, χωρίς να μας κάνει τη… χάρη που θέλαμε στο πρώτο σετ. Σήμερα διεξάγονται δύο παιχνίδια για τη φάση των 8 και άλλα δύο θα γίνουν αύριο. Πολωνία και Γερμανία τίθενται αντιμέτωπες στην Ολλανδία, ενώ στο Ρωσία – Σλοβενία οι Ρώσοι αναφέρονται τυπικά ως γηπεδούχοι, αφού ο αγώνας γίνεται στη Λιουμπλιάνα.

Για την ισχύ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Πολωνίας, η οποία έχει στις τάξεις της τον Κουβανό σούπερ σταρ Λεόν (τυπικά… Πολωνός) έχουμε αναφερθεί πρόσφατα. Αξίζει πάντως να σταθούμε στη Γερμανία, η οποία δεν ανήκει στις υπερδυνάμεις του παγκόσμιου βόλεϊ, ωστόσο τα πηγαίνει καλά σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά. Οι Γερμανοί νίκησαν το Σάββατο 3-1 την Ολλανδία, η οποία έπαιζε μπροστά στο κοινό της. Αν μη τι άλλο, μπορούν να δυσκολέψουν τους Πολωνούς και ίσως το ματς να μην τελειώσει στα 3 σετ…

Οι Σλοβένοι συνάντησαν τη Ρωσία και πριν από λίγες ημέρες, στο ματς για τον τρίτο όμιλο και γνώρισαν την ήττα με 3-0, χάνοντας όλα τα σετ με 25-21! Τώρα πρόκειται για νοκ – άουτ παιχνίδι και περιμένουμε από τη Σλοβενία να… αντισταθεί περισσότερο. Μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια πανίσχυρη αντίπαλο, ωστόσο δίνουμε στους Σλοβένους προβάδισμα 15.5 πόντων και… ελπίζουμε.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ