Τα ’δωσε όλα και ξέμεινε… από άσο!

Τα ’δωσε όλα και ξέμεινε… από άσο!

Η Liga ACB ξεκινά και ο Στέφανος Μαρολαχάκης καταπιάνεται στοιχηματικά με το Ομπραντόιρο - Μπαρτσελόνα.

Με τον αγώνα της Ομπραντόιρο με την Μπαρτσελόνα για την 1η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε στη σημερινή στήλη.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς απέκτησε παίκτες από το υψηλότερο δυνατό ράφι, όπως οι Μίροτιτς, Χίγκινς, Αμπρίνες, Ντέιβις και Ντιλέινι.

Το ξεκίνημα της σεζόν, πάντως, δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τους «μπλαουγκράνα», καθώς έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο τελικό της χρονιάς για το supercopa, ενώ παράλληλα έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών στη θέση του πλέι μέικερ. Ο Ερτέλ θα λείπει για καιρό, ο Πάνγκος για 4-6 εβδομάδες και ο Ρίμπας θα χάσει το σημερινό ματς με την Ομπραντόιρο και το μεθαυριανό με την Μπασκόνια, οπότε ο μόνος που μπορεί να παίξει στη θέση του πλέι μέικερ είναι ο Ντιλέινι.

Η Ομπραντόιρο δεν είναι κάτι το τρομερό, καθώς για άλλη μια χρονιά θα παλέψει για την παραμονή της στη κατηγορία. Θα στηριχθεί στο περιφερειακό σουτ, με την παραμονή του Κώστα Βασιλειάδη και τις προσθήκες νεαρών Αμερικανών με έφεση στο τρίποντο. Θεωρώ ότι η Μπάρτσα δεν θα περάσει εύκολο απόγευμα στο Σαντιάγκο Ντε Κομποστέλα, και για αυτόν τον λόγο θα ποντάρω στον άσο, με το χάντικαπ των 11 πόντων να είναι με το μέρος μας.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ