Ορεξάτοι Βαυαροί

Ορεξάτοι Βαυαροί

Ο Άλκης Τσαβδαράς «διαβάζει» στοιχηματικά τα ματς του κουπονιού για το γερμανικό ποδόσφαιρο και καταθέτει τις προτάσεις του.

Η Μπίλεφελντ έμεινε με 10 παίκτες από το 60’φεύγα, δέχτηκε γκολ στο 91’ και μας χάλασε τη δυάδα των DNB με αυτό της Άιντραχτ. Συνεχίζουμε με βαρβάτη αγωνιστική και μεγάλα πονταρίσματα.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Επειδή μένει σταθερή στην τακτική και στο πλάνο της, γι’ αυτό μένει χαμηλά στη βαθμολογία η Πάντερμπορν. Μπορεί να παίζει επιθετικά, μπορεί να σκοράρει, κινείται, όμως, με αφέλεια στο παιχνίδι της και αφήνει αρκετά κενά. Ε, μετά μιλάει φυσικά η απειρία και η έλλειψη ποιότητας. Προς τιμήν της, ωστόσο, μένει σταθερή σ’ αυτό που πρεσβεύει και έτσι έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η Μπάγερν είναι αυτή που είναι. Όσο περνούν οι αγωνιστικές, θα φαντάζει ολοένα και πιο δυνατή. Παίζει με την Τότεναμ την Τρίτη. Ο Κόβατς, ωστόσο, δεν έχει την πολυτέλεια να επιτρέψει στην ομάδα να κατεβάσει ταχύτητα. Κόσμος άλλωστε υπάρχει. Και αλλαγές να κάνει, θα παίξουν παίκτες ορεξάτοι και διψασμένοι. Η Πάντερμπορν από ένα σημείο και μετά δεν θα βρει λύση.

Άλλωστε όσο πιο ανοιχτά παίξει η γηπεδούχος ομάδα, τόσο πιο εύκολα θα δημιουργεί φάσεις η Μπάγερν. Και τότε είναι που θα γίνει το μεγάλο πάρτι. Από τα τόσα ενδιαφέρον στοιχήματα, επιλέγουμε το χάντικαπ των τριών γκολ για την αποφασιστική βαυαρική ομάδα.

ΛΕΙΨΙΑ – ΣΑΛΚΕ

Η Σάλκε είναι αντίπαλος χαμηλής δυναμικότητας. Οι νίκες που πέτυχε είναι μεν συνεχόμενες, δε οι αντίπαλοι ήταν κάτω του μετρίου. Καμία σχέση δηλαδή με τη Λειψία, την πρωτοπόρο της κατηγορίας. Αυτή έχει φροντίσει να διαχειριστεί άψογα έως τώρα τη διπλή επιβάρυνση. Είναι σύνολο που ξέρει πότε να φορτσάρει και πότε όχι. Μπορεί να παίζει και εκείνη την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με το ρόστερ που έχει δημιουργήσει εφέτος ο Νάγκελσμαν, δύσκολο να μείνει μακριά από το γκολ.

Η Σάλκε μοιάζει να ρολάρει, εντούτοις τα κενά της δεν παραβλέπονται. Όπως και τα νεκρά διαστήματα που έχει στα παιχνίδια της. Αυτά ακριβώς ψάχνει ο κόουτς των «ταύρων» και επειδή είναι… αλεπού, ήδη θα τα έχει εντοπίσει. Η έδρα της είναι απροσπέλαστη και οι παίκτες έχουν διάθεση, σε ένα υποτιθέμενο ντέρμπι, να μην αφήσουν την Μπάγερν να ελπίζει, αναφορικά με την κορυφή της βαθμολογίας.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Οι παίκτες του Αμβούργου δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κίνητρο για να μπουν αποφασισμένοι και ορεξάτοι στο παιχνίδι με τη Ρέγκενσμπουργκ. Πρόκειται για την ομάδα που πέρυσι νίκησε τους Βόρειους με 2-1 εντός έδρας και με 5άρα στο Αμβούργο. Δύο ματς, δύο νίκες για τους γηπεδούχους. Προσοχή, όμως, γιατί πέρυσι η Ρέγκενσμπουργκ είχε άλλο προπονητή και το σούπερ επιθετικό δίδυμο των Ανταμιάν και Ελ Γκαντιουΐ. Εφέτος δεν τους έχει. Εξ’ ου και οι 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Η ομάδα του Χέκινγκ είναι στο -4 από τη Στουτγκάρδη. Με νίκη πάει στο +4 από την 3η Μπίλεφελντ. Διαφαίνεται το δίδυμο που θα πρωταγωνιστήσει. Πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια. Αντέδρασε άψογα στη σφαλιάρα από τη Σαν Πάουλι. Και πιστεύουμε πως θα συνεχίσει ανάλογα. Οριακά αποδεκτό το «διπλό». Θα το τιμήσουμε.

Πηγή: bet-hoven.net

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ