Άσοι υψηλών προδιαγραφών

Άσοι υψηλών προδιαγραφών

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Πλήρωσαν και μάλιστα σε πολύ καλές αποδόσεις Αταλάντα, Έμπολι και Γουλβς, χάλασε το απόλυτο η Μίντλεσμπρο. Σε δυνατά σημεία το ποντάρισμα και σήμερα.

Η Κάλιαρι όχι απλά έχει αφήσει πίσω τις της δύο εντός έδρας ήττες με τις οποίες μπήκε στην σεζόν αλλά μεσοβδόμαδα πέτυχε την έκπληξη του πρωταθλήματος έως τώρα, πανηγυρίζοντας σπουδαίο διπλό στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι. Τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Μάραν, η ψυχολογία στα ύψη και ευχάριστα νέα από το ιατρικό δελτίο. Ο Ναϊνγκολάν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ενισχύει σημαντικά τον σύλλογο της Σαρδηνίας.

Η Βερόνα έχει παλέψε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής αλλά πληρώνει την έλλειψη του εύκολου γκολ. Οι δύο ήττες της βέβαια έχουν προέλθει από Μίλαν και Γιουβέντους, παραδοσιακά ισχυρές ομάδες δηλαδή, αλλά πολύ πιθανό να υποστεί και μία τρίτη απόψε. Δεν έχει εξάλλου το απαραίτητο βάθος στον πάγκο ώστε να κάνει ροτέισον χωρίς να διαταραχθεί το ποιοτικό επίπεδο στην βασική ενδεκάδα. Ο άσος προσφέρεται πιο ψηλά από ό,τι περίμενα και φαντάζομαι ότι πολύς κόσμος θα τον επιλέξει, οπότε ας ευχηθούμε να μην εξελιχθεί σε παγίδα.

Στην Serie B αντίθετα το παιχνίδι θα γίνει υπέρ ενός συλλόγου από την Βερόνα. Ο λόγος φυσικά για την Κιέβο που συγκέντρωσε 6 βαθμούς έως τώρα σε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα. Ήταν δεδομένο ότι θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προσαρμογής έπειτα την πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα της Serie A. Στην πρόσφατη ισοπαλία στο Αρέκι κόντρα στην Σαλέρνο έδειξε ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο και ήρθε η ώρα να συγκεντρώσει τους βαθμούς που πρέπει ως φαβορί. Αξιόλογη η προσπάθεια της Πορντενόνε μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα στις δύο εξόδους της.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ