Το αξίζουν και οι δύο

Το αξίζουν και οι δύο

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από το σημερινό κουπόνι.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βόλεϊ Ανδρών. Η ανάδειξή της είναι υπόθεση πρώην Γιουγκοσλάβων, αφού Σερβία και Σλοβενία τίθενται αντιμέτωπες στον τελικό του Παρισιού.

Λίγοι περιμέναμε, όταν ξεκίνησαν τα νοκ άουτ ματς και όσο προχωρούσε το τουρνουά, ότι αυτό θα είναι το ζευγάρι του τελικού. Αμφότερες βρίσκονται όμως πανάξια ένα ματς μακριά από το χρυσό μετάλλιο, βάζοντας τα γυαλιά στα φαβορί. Η Σερβία, με το μπλοκ της να μοιάζει αδιαπέραστο, νίκησε τη Γαλλία μπροστά στο κοινό της με 3-2. Η Σλοβενία, αγωνιζόμενη στην έδρα της, πέταξε έξω δύο υπερδυνάμεις, αρχικά τη Ρωσία και ακολούθως την Πολωνία. Απομένει να φανεί τι θα κάνει στο Παρίσι, εκεί όπου δεν θα έχει τη θερμή υποστήριξη των οπαδών της.

Σε κάθε περίπτωση, όποια πλευρά και αν διαλέξει κανείς στον τελικό, έχει επιχειρήματα να το κάνει. H Σλοβενία θέλει να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε το 2015, όταν ηττήθηκε στον τελικό από τη Γαλλία και αυτή είναι η καλύτερη παρουσία της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Η Σερβία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2001 και το 2011 και από τότε, παρόλο που παραμένει σταθερή αξία στο παγκόσμιο βόλεϊ (χάλκινο στο ευρωπαϊκό του 2017), αναζητεί μια μεγάλη επιτυχία.

Ποντάρουμε στο ταλέντο των Σέρβων, θεωρώντας ότι είναι δύσκολο η Σλοβενία κάνει και τρίτη… υπέρβαση. Ο απλός άσος προσφέρεται λίγο πάνω από 1.40 και προκειμένου να πάρουμε μια καλύτερη απόδοση, θα δώσουμε 1.5 σετ προβάδισμα στη Σλοβενία.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ