Η… κατάρα της 10ης αγωνιστικής

Η… κατάρα της 10ης αγωνιστικής

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Τσάρλτον-Λιντς 1-0 το περασμένο Σάββατο, το γκολ στο 32’, πίεση και κυριαρχία από τη Λιντς, 19 σουτ (μόνο 4 στην εστία όμως) το δεύτερο γκολ που θέλαμε δεν ήρθε ούτε στις καθυστερήσεις, με μια εκπληκτική απόκρουση του γκολκίπερ της Τσάρλτον, άδοξα χάθηκαν τα 2-3 γκολ του 2.00.

Η Λιντς υποδέχεται απόψε τη Γουέστ Μπρομ, την πρωτοπόρο και μοναδική αήττητη ομάδα στην Τσάμπιονσιπ, η Μπρόμιτς όμως δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να μείνει αήττητη τις 10 πρώτες αγωνιστικές, ήδη έχουν γίνει οι 9 πρώτες στην Τσάμπιονσιπ. Ο άσος δεν είναι άσχημος στο 1.80, η Λιντς διέλυσε πέρυσι τη Γουέστ Μπρομ με 4-0, αυτή ήταν όμως η μοναδική της νίκη στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Άλμπιον! H Λιντς έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ είναι η ομάδα με τα λιγότερα εντός έδρας γκολ μέχρι στιγμής στην Τσάμπιονσιπ, ο συντελεστής της στα 3 εντός εδρας ματς είναι 3-3!

Με τον Μπίλιτς στον πάγκο η Μπρόμιτς ίσως σπάσει την «κατάρα» είναι πάντως σφιχτή εκτός έδρας δύσκολα ανοίγουν τα παιχνίδια της, στο 1-1 και το 2-0 τα τρία τελευταία. Δύσκολα θα ανοίξει και αυτό και πέρα από την… κατάρα της 10ης αγωνιστικής, με τη δυστοκία της Λιντς τα 2-3 γκολ στο 2.08 αξίζουν το ρίσκο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ