Ακόμα ένα κυνήγι γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ

Ακόμα ένα κυνήγι γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από τα ματς του Γιουρόπα.

Διπλή επιτυχία προχθές στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα χάντικαπ της Γιουβέντους και της Γαλατασαράι, ενώ πήρα πίσω το ποντάρισμα στην μάχη της Λιντς με την Γουέστ Μπρόμγουιτς. Χθες προτίμησα να μην κάνω παιχνίδι λόγω κακών αποδόσεων στα σημεία που έβλεπα.

Το Γιουρόπα Λιγκ χρειάζεται πάντοτε ιδιαίτερη προσοχή, αφού πολλές ομάδες επιλέγουν να κάνουν φουλ ροτέισον στην φάση των ομίλων. Έχει σημασία λοιπόν να εντοπίζουμε τις ομάδες εκείνες που δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και τα σημεία με τις σωστές βάσει ρεπορτάζ αποδόσεις.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας αυτό στο Καζακστάν ανάμεσα στην Αστάνα και την Παρτίζαν. Οι γηπεδούχοι είναι από εκείνες τις ομάδες που κάνουν ροτέισον στο πρωτάθλημα, ώστε να έχουν την δυνατή ενδεκάδα στο Γιουρόπα Λιγκ. Παραδοσιακά παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικοί και αρκετά αποτελεσματικοί μπροστά στο κοινό τους. Ωστόσο η Παρτίζαν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και ταξίδεψε με πλήρη αποστολή με στόχο να χτυπήσει το παιχνίδι. Οι συνθήκες ευνοούν το αμφίσκορο.

Κάτι παραπάνω από 1-1 περιμένω στο Ντε Κάιπ, όπου η Φέγενορντ θα υποδεχθεί την Πόρτο. Έχει αμυντικές αδυναμίες ο ολλανδικός σύλλογος αλλά όταν βρει ρυθμό, αποδεικνύει τις επιθετικές αρετές του. Και σίγουρα μπροστά στο κοινό του αγωνίζεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι «δράκοι» είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση με 8 σερί νίκες σε πρωτάθλημα, Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ. Έχουν μπροστά τους εύκολο αγώνα Κυπέλλου, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στον Σέρζιο Κονσεϊσάο να παρατάξει βασική ενδεκάδα. Θα πιεστούν οι φιλοξενούμενοι αλλά θα «πληγώσουν» επίσης την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων. Πιθανό σενάριο η επίτευξη τουλάχιστον τριών τερμάτων.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ