Ξεκινούν με διπλά Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ξεκινούν με διπλά Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στις μπασκετικές προτάσεις της ημέρας ο Μιχάλης Ψιμίτης αναλύει τις αναμετρήσεις των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακού στην Euroleague και προτείνει.

Παραδόξως πήγε πολύ καλά το Europa League εχθές. Λέω παραδόξως γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση με έχει διαψεύσει πολλές φορές στο παρελθόν. Η Σέλτικ κέρδισε 2-0, μας βγήκε κι η «μπόμπα» του 3.45 στο Σκανδιναβικό ντέρμπι και θα πιάναμε και το παρολί αν η Σεβίλλη ήταν πιο ορεξάτη.

Σήμερα δεν με εμπνέει καθόλου το ποδοσφαιρικό κουπόνι οπότε θα ασχοληθώ με την Ευρωλίγκα, που έκανε πρεμιέρα χθες!

Στη Λυών, η Βιλερμπάν θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Η Γαλλία έχει εκπρόσωπο στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια κι η ομάδα του Τόνι Πάρκερ ανυπομονεί για την πρεμιέρα. Το ρόστερ της είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Κάποιοι πρώην διεθνείς όπως οι Ντιό, Καχουντί και Τζάκσον, ο πρώην του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν και το υπερταλέντο Τέο Μαλεντόν ξεχωρίζουν αλλά η Βιλερμπάν είναι φαβορί για την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα εμφανιστεί για άλλη μια χρονιά με αποψιλωμένο ρόστερ στηριζόμενος πάλι στους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ. Οι ερυθρόλευκοι μετά τον εθελούσιο υποβιβασμό τους στην Α2 δημιούργησαν μια αναπτυξιακή ομάδα που θα αγωνίζεται εκεί ενώ η πρώτη ομάδα θα δίνει ένα αγώνα την εβδομάδα. Οι Αμερικανοί που απέκτησε ο Μπλατ είναι στοιχήματα ενώ η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει. Δεν υπάρχουν αυταπάτες φέτος για F4 αλλά αν ακόμη κι αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 3.5 πόντων απέναντι στην Βιλερμπαν ας το κλείσει το μαγαζί.

Στην Βαλένθια η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι περσινοί πρωταθλητές Ευρώπης άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους κι η ομάδα που κατέκτησε την περσινή διοργάνωση ναι μεν είναι αγνώριστη αλλά δεν έχει πέσει σημαντικά η ποιότητα. Έφυγαν Ντε Κολο, Χίγκινς, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Χάντερ και Πίτερς κι ήρθαν Χίλιαρντ, Μάικ Τζέιμς, Βόιγκτμαν, Μπέικερ, Στρέλνιεκς και Κουφός. Η ρωσική ομάδα μετράει 2/2 ήττες στο γήπεδο της Βαλένθια, η μία εξ αυτών όμως είναι πέρυσι οπότε «έχουν γνώση οι φύλακες». Ο Ιτούδης θα έχει την ομάδα του στην πρίζα μετά την ήττα από την Ενισέι στο πρωτάθλημα κι απέναντι σε μια άχρωμη ομάδα με δυνατότητες Eurocup θα είναι περίεργο να μην καλυφθεί το πολύ χαμηλό χάντικαπ των 3,5 πόντων.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ