Δύσκολο ματς για τη Σάκκαρη στο Λιντζ

Δύσκολο ματς για τη Σάκκαρη στο Λιντζ

Η Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Βέγκελε στο Λινζ της Αυστρίας και ο Νίκος Καπίρης προσεγγίζει το ματς στοιχηματικά.

Η Μαρία Σάκκαρη απείχε από τη δράση για όλο τον Σεπτέμβριο εξαιτίας προβλήματος στον καρπό. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιστρέφει στα κορτ αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στο Λιντζ της Αυστρίας, όπου για την φάση των «32» θα αντιμετωπίσει τη Στέφανι Βέγκελε. Ποτέ δεν ήταν εύκολα τα ματς της «Σακ» με την συγκεκριμένη αντίπαλο.

Δεν είναι θέμα… παράδοσης, αλλά κυρίως των χαρακτηριστικών κάθε παίκτριας, οπότε είναι συχνό φαινόμενο κάποιες παίκτριες να δυσκολεύονται απέναντι σε συγκεκριμένες αντιπάλους. Αυτό συμβαίνει για τη Μαρία όταν αντιμετωπίζει την Βέγκελε. Η Ελβετή έχει δυο άνετες νίκες με 6/1, 6/1 το 2015 στην Ταϊβάν και 6/3, 6/4 πέρυσι τον Φλεβάρη στο Μεξικό.

Περιμένω να είναι καλύτερη η εικόνα της Σάκκαρη σε σχέση με τα προηγούμενα μεταξύ τους, ωστόσο η Βέγκελε είναι πολύπειρη παίκτρια, σερβίρει καλά, χτυπά δυνατά τη μπάλα και ασφαλώς μπορεί να κάνει το ματς ντέρμπι. Επιπλέον η απουσία 40 ημερών της Ελληνίδας ίσως της κοστίσει σε ένα βαθμό. Είναι πιθανό να χρειαστεί ορισμένα λεπτά μέχρι να βρει ρυθμό και αν σε αυτό το διάστημα προκύψουν λάθη, η Βέγκελε έχει την ποιότητα για να τα αξιοποιήσει.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ