Αξία στην υποτιμημένη Οσταπένκο

Αξία στην υποτιμημένη Οσταπένκο

Το τουρνουά του Λινζ βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Νίκος Καπίρης προσεγγίζει στοιχηματικά την αναμέτρηση της Γέλενα Οσταπένκο κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξάντυροβα.

Τελική ευθεία στο Λιντζ, ημιτελικά με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα να αντιμετωπίζει την Γέλενα Οσταπένκο. Ισορροπημένο ματς, ντέρμπι με τον άσο της Αλεξάντροβα να είναι υπερβολικά χαμηλά. Στο 1.57 για την ακρίβεια, αλλά η συγκεκριμένη απόδοση υποτιμά την Λετονή. Το πρώην Νο 5 του κόσμου, στην καλή της ημέρα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε παίκτρια, αλλά σίγουρα στην κακή της ημέρα μπορεί να κάνει… παγκόσμιο ρεκόρ σε διπλά λάθη και να χαρίσει πολλούς πόντους στην αντίπαλο.

Πάντως, την τρέχουσα εβδομάδα η Οσταπένκο αποδίδει σε πολύ καλό επίπεδο, απέκλεισε Κόρπατς, Κορνέ και Ριμπάκινα, ενώ δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας με την Αλεξάντροβα. Επιπλέον φαίνεται να έχει θετική επίδραση η αλλαγή προπονητή, καθώς εδώ και λίγες ημέρες δουλεύει με την Μαριόν Μπαρτολί.

Η Αλεξάντροβα είναι ανερχόμενη τον τελευταίο χρόνο, διαθέτει ένα έξοχο φόρχαντ, αλλά δεν ξεχωρίζει για τη σταθερότητά της. Έχασε σετ τόσο από την Κρ. Πλίσκοβα όσο και από τη Σίγκεμουντ. Στη συνέχεια νίκησε την ασταθέστατη Μλαντένοβιτς, ενώ στα μεταξύ τους είναι στο 1-1. Ο φαβοριτισμός της είναι υπερβολικός. Θα μπορούσε να ήταν άσος του 1.80 σε αυτή την περίπτωση και όχι του 1.57. Στήριξη στην Οσταπένκο λόγω αγωνιστικής κατάστασης και απόδοσης.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ