Στο 1.80 το πιθανότερο σενάριο για την Εθνική

Στο 1.80 το πιθανότερο σενάριο για την Εθνική

Η Ιταλία υποδέχεται την Ελλάδα για τα προκριματικά του EURO 2020 και ο Λάμπρος Λυριτζής προσεγγίζει στοιχηματικά το ματς.

Μόλις εννέα λεπτά χρειάστηκαν για να πληρώσει το GG στο Τσεχία – Αγγλία, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τελικά άκρως σημαντική νίκη με 2-1.

Στον 10ο όμιλο υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν κριθεί. Το ένα από αυτά είναι ο αποκλεισμός της Εθνικής μας ομάδας από την τελική φάση του EURO 2020. Δυστυχώς οι εμφανίσεις μας ήταν στην πλειοψηφία τους αποκαρδιωτικές και το 1-1 με το Λιχτεντσάιν τον προηγούμενο μήνα στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε την σφραγίδα της αποτυχίας. Μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες, ρεαλιστικά καμία!

Δεν μπορώ να ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει στον πάγκο ο Φαν’τ Σχιπ. Εξάλλου η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γενικότερα μπάχαλο και οι εξελίξεις απρόβλεπτες σε κάθε επίπεδο. Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως αποφάσισε να πάρει την κατάσταση πάνω του και επιχειρεί ανανέωση στο ρόστερ με στόχο το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι έμειναν εκτός αποστολής «βαριά χαρτιά» όπως οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου, Σάμαρης, Τοροσίδης. Θέλει νέους, γρήγορους παίκτες και ένα σύνολο παικτών χωρίς μεγάλες προσωπικές διακρίσεις που θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν και τις προσωπικές μετοχές τους μέσω από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Τα αποτελέσματα θα κρίνουν το έργο του και τις αποφάσεις του. Σίγουρα πάντως όχι το τι θα συμβεί απόψε στο Ολίμπικο.

Η Ιταλία έφαγε την δική της «σφαλιάρα» με τον αποκλεισμό στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει αποφασίσει να επιστρέψει δυνατή…πολύ δυνατή! Το διπλό επί της Φινλανδίας με 2-1 στις 8 Σεπτεμβρίου ήταν η 6η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020 και σε πολύ μεγάλο βαθμό και την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει όμως καμία περίπτωση να χαλαρώσει διότι η πρόσφατη αποτυχία έχει βάλει όλη την ομάδα «στην πρίζα». Το καλό για αυτήν την Σκουάντρα Ατζούρα είναι ότι η σταδιακή επάνοδος της Serie A συνδυάζεται με την ανάδειξη νέων ταλέντων που μπορούν να ηγηθούν σε λίγα χρόνια όπως οι Σένσι, Κιέζα, Τονάλι, Μαντσίνι, Τζανιόλο κ.ά. Επιπλέον οι έμπειροι πλέον Μπελότι και Ιμόμπιλε είναι «ζεστοί» στο πρώτο διάστημα της νέας σεζόν και έχουν δίψα για διάκριση και μέσω της εθνικής ομάδας τους.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία σκέψη για πιθανή έκπληξη της Ελλάδος στην Ρώμη. Η αλήθεια είναι ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να γνωρίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μία βαριά ήττα, όπως 0-4. Σε κάθε περίπτωση περιμένω ορεξάτη Ιταλία και νιώθω αρκετά σίγουρος ότι οι γηπεδούχοι θα επιβεβαιώσουν το Over 2.5 μόνοι τους. Θυμίζω ότι τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ έβαλαν 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο…

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ