Παρένθεση με Ρεγκιονάλιγκα

Παρένθεση με Ρεγκιονάλιγκα

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από την Γερμανία.

Καλό το 2/2 χθες. Μας άρεσε, γιατί βγήκαν ακριβώς όπως τα σχεδιάσαμε. Το… παράκαναν βέβαια οι Πορτογάλοι με την αγωνία μας στο δεύτερο ημίχρονο, ας είναι, όμως, καλά ο Γκονσάλο Γκέδες. Μετράμε 7/9 σωστά σημεία στο τελευταίο διάστημα. Και για να μη χαλάσει το σημερινό γούρι, πάμε γρήγορα στα γερμανικά του μεσημεριού και μάλιστα κατηφορίζουμε στην 4η κατηγορία.

ΜΠΑΛΙΝΓΚΕΝ – ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ

Η μία κατηγορία με την οποία θα ασχοληθούμε είναι η Νοτιοδυτική. Τρίτη από το τέλος η μία, στην 3η θέση (από πάνω) η άλλη. Η Μπάλινγκν πέρυσι ήταν μία μικρομεσαία ομάδα που ήξερε πως να ξεφεύγει από τα δύσβατα μονοπάτια. Εφέτος έχει παρατηρηθεί μία εντός έδρας αδυναμία, που δεν δικαιολογείται. Έξι ματς, έξι ήττες, με τέρματα 5-13. Πέρυσι συγκέντρωσε συνολικά 41 βαθμούς και οι 33 ήρθαν εντός έδρας. Καμία σχέση με ότι κάνει τώρα δηλαδή.

Η Έλβερσμπεργκ ήταν ενισχυμένη πέρυσι και κατέλαβε την 4η θέση της βαθμολογίας. Εφέτος είναι ακόμα πιο δυνατό το ρόστερ της. Όλοι παραδέχονται ότι έκανε το βήμα παραπάνω. Και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Σταθερά στην 3η θέση με 7-2-3, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 29 γκολ (12 ματς).

Η Μπάλινγκεν δεν θα ξέρει από που να κρυφτεί. Η Έλβερσμπεργκ δημιουργεί πάμπολλες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Κρατάμε το απλό χάντικαπ, με σκοπό να νικήσει με πάνω από δύο γκολ διαφορά η φιλοξενούμενη.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΙΙ – ΧΑΪΜΣΤΕΤΕΝ

Ομάδες από τον όμιλο της Βαυαρίας. Πάντα στην 4η κατηγορία της Γερμανίας. Είναι κλαμπ που έχουν το εύκολο γκολ. Η β’ ομάδα της Νυρεμβέργης προέρχεται από 6 σερί εντός έδρας G/G. Τα 4 από τα 6 είναι στο Over 2,5. Η Χάιμστετεν προέρχεται επίσης από ένα δυνατό σερί με εκτός έδρας G/G (5 συνεχόμενα). Μόνο ένα είναι συνδυαστικά στο Over 2,5. Τα άλλα πέντε ματς είναι στο Over 3,5 και βάλε.

Έντός έδρας η Νυρεμβέργη έχει μία νίκη στα 5 τελευταία ματς. Εκτός έδρας η Χάιμστετεν προέρχεται από νίκη στην έδρα της β’ ομάδας της Άουγκσμπουργκ (προτελευταία), ενώ γενικά μετρά 3/4 νίκες. Στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι είναι 6οι και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 12η θέση. Ανοιχτό ματς, πάλι με αρκετά γκολ. Θα σκοράρουν αμφότερες και θα έχουμε ένα ωραίο, υψηλό αποτέλεσμα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ