Το κίνητρο φέρνει γκολ

Το κίνητρο φέρνει γκολ

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το κουπόνι της Κυριακής.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων μας κάνει καλό. 4/4 σημεία που επαληθεύτηκαν το τελευταίο διήμερο και 9/11 στις τελευταίες ημέρες. Η Ρεγκιονάλιγκα επιβεβαιώθηκε με τον πλέον πειστικό τρόπο χθες. Συνεχίζουμε. Ακόμα υπάρχει «κόκκινο» στους αριθμούς…

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Σκοτωμός γίνεται στον 7ο όμιλο. Καμία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες δεν φαίνεται να επιθυμεί την πρώτη δυάδα. Εξαιρούμαι την Πολωνία, που παρουσιάζει το πιο σοβαρό πρόσωπο απ’ όλες. Εκτός αν γκελάρει και αυτή απόψε με τα Σκόπια, όπως ακριβώς την έπαθε προ ημερών η Σλοβενία. Η οποία πλέον είναι υπό πίεση και θα χρειαστεί να πιεστεί, ώστε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Αυστρία.

Μπορεί το μεταξύ τους ματς στη Βιέννη να έληξε με σκορ 1-0 υπέρ της οικοδέσποινας, εντούτοις το αποτέλεσμα ξεγελά. Η εικόνα τους ήταν για ένα άνετο Over 2,5 γκολ. Ακριβώς ότι ήρθε και στα δύο προηγούμενα της Σλοβενίας. Ήττα 2-1 από τα Σκόπια, νίκη 3-2 εντός έδρας με το Ισραήλ. Παρουσιάζει αδικαιολόγητα κενά στην άμυνα τελευταία.

Η Αυστρία έπρεπε να δεχτεί γκολ από το Ισραήλ, ώστε να ξυπνήσει. Ανατροπή και νίκη με σκορ 3-1. Άνοδος στη 2η θέση και εκεί θέλει να παραμείνει. Με δεδομένο ότι η άμυνά της έχει κενά και θα δεχτεί γκολ, θα πρέπει με τη σειρά της να «ανοίξει» το παιχνίδι και να βρει ξανά δίχτυα. Ο Αρναούτοβιτς είναι στα κέφια του. Βρίσκει δίχτυα, όπως και ο Σάμπιτσερ.

Ματς με κίνητρο και μεγάλο ενδιαφέρον. Και να κλειστεί στην άμυνα για το… μηδέν η Αυστρία, θα δεχτεί γκολ. Και με την αδυναμία τελευταία των Σλοβένων στα μετόπισθεν, το G/G είναι ένα λογικό σενάριο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Γ) – ΤΑΚΟΝ (Γ)

Πιστεύουμε ότι προκύπτει καλή ευκαιρία από την Πριμέρα των Γυναικών στην Ισπανία. Η Τακόν είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που δέχτηκε 9 γκολ στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα. Απάντησε βέβαια με την πρώτη νίκη κόντρα στην Ουέλβα (3-0, αδύναμος αντίπαλος). Πεντάρα από τη Λογρόνιο και ήττα 2-1 από τη Μαδρίτη την περασμένη αγωνιστική. Χωρίς σπουδαία ποιότητα η Τακόν. Στα 16 γκολ το παθητικό της.

Η Βαλένθια είναι από τις μικρομεσαίες και προς τα πάνω ομάδες του πρωταθλήματος. Πέρυσι 8η, αλλά τα προηγούμενα χρόνια πλασάρονταν στην πρώτη 4άδα της Ισπανίας. Η πρώτη ήττα της σεζόν ήρθε με την Μπέτις (0-1), αν και είχε δοκάρι στο 95’ η Βαλένθια. Από δύο γκολ στα ισάριθμα εντός έδρας ματς, με Σοσιεδάδ (2-2) και Μπιλμπάο (2-0). Σκοράρουν με άνεση Κόλεμαν, Παθ Βίγιας και Κάρολ Φέρεθ, που παίζουν από πέρυσι μαζί. Θεωρούμαι ότι η απόδοση του άσου είναι υψηλή για τα δεδομένα του ματς.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ