Η επίθεση θα φέρει το 1.82

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.


Η επίθεση θα φέρει το 1.82 | to10.gr

Υπήρξε μια μικρή αποχή τις τελευταίες μέρες για τη στήλη, αλλά το πρόγραμμα δεν βοηθούσε ιδιαίτερα, καθώς με τις εθνικές ποτέ δεν ασχολούμουν σοβαρά στοιχηματικά. Επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς πλέον και πάμε να δούμε τι κρατάμε από το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Η Φλουμινένσε τρέχει το καλύτερο φετινό της σερί, με πέντε ματς δίχως ήττα, που την έχει φέρει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Σαφώς και θέλει να δώσει συνέχεια, για να πάρει ανάσα στη βαθμολογία περαιτέρω και να απομακρυνθεί από τα… κόκκινα. Στηρίζει πολλά στην έδρα της και με την ψυχολογία που έχει, αναμένεται να μπει επιθετικά κόντρα στην Ατλ. Παραναένσε.

Γιατί έχει αλλάξει πρόσωπο ο Ολυμπιακός του Κεμζούρα

Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν ότι δεν είναι φαβορί για την 6αδα, συνεπώς δεν υπάρχει μεγάλο άγχος, αλλά με νίκη τώρα μειώνουν στο -3 και έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Παίζουν ανοιχτά στα περισσότερα παιχνίδια τους, έχουν επιθετική προσέγγιση στα ματς και κάπως έτσι μετρούν 6/8 τελευταία με γκολ εκατέρωθεν.

Μπορεί να επιβεβαιωθεί το G/G σε αυτό το ζευγάρι, καθώς θα παίξουν επιθετικά για να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, για δικούς της λόγους η καθεμιά.

Πηγή: Bet-hoven.net

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο