Καιρός να σπάσει η παράδοση…

Καιρός να σπάσει η παράδοση…

Με Γερμανία ξεκινάμε τις στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου (19/10) και τον Άλκη Τσαβδαρά να έχει τον λόγο...

Κρίμα για χθες. Μία κακή Λεβερκούζεν μας στέρησε και τα δύο σημεία. «Κοιμήθηκε» στο πρώτο μέρος και έτσι δεν επαληθεύτηκε το G/G του 1ου ημιχρόνου. Ούτε φρόντισε να μειώσει νωρίς στο δεύτερο μέρος για να έρθει το Over 3,5. Μείναμε στο 0/2 λοιπόν.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΧΕΡΤΑ

Είναι το ματς όπου οι αποδόσεις αδικούν τη Χέρτα Βερολίνου. Το καταλαβαίνουμε βέβαια, καθώς αποδίδει καλή μπάλα η Βρέμη στην έδρα της, ενώ έχει και την ισχυρή παράδοση που αναφέρει πως είναι στο 9-2-0 εντός έδρας με την πρωτευουσιάνα. Από τις πλέον δυνατές παραδόσεις της κατηγορίας, αλλά αυτή μόνο δεν αρκεί για να ξεγράψουμε τη Χέρτα.

Η πρωτευουσιάνα προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Σήκωσε κεφάλι, βρίσκεται πλέον στο σίγουρο κέντρο της βαθμολογίας και κερδίζει έδαφος στη μάχη της Ευρώπης. Είναι ομάδα που δεν έπρεπε καν να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην κατηγορία. Μόλις τώρα, ωστόσο, «έφτασε» τους παίκτες ο νέος κόουτς Άντε Κόβιτς και αυτοί του το ανταποδίδουν με νίκες.

Παρά την παράδοση, η φόρμα της Χέρτα δεν παραβλέπεται και με το ανάλογο χάντικαπ, πιστεύουμε ότι μπορεί να μας δώσει ένα εξαιρετικό σημείο. Την κυνηγάμε καιρό τώρα τη Χέρτα. Όταν την ποντάραμε, έχανε. Όταν δεν την ποντάραμε, κέρδιζε. Ελπίζω να μας δικαιώσει επιτέλους.

ΛΕΙΨΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ματς ορισμός για ένα «μαζεμένο» σκορ. Η Λειψία χάνει τη μία ευκαιρία μετά από την άλλη. Πριν από τη διακοπή είχε όλα τα παιχνίδια στα υπέρ της, εντούτοις δεν μπόρεσε να πάρει νίκες, ελέω των χαμένων ευκαιριών της. Σίγουρα πιο ποιοτική η ομάδα των «ταύρων», αλλά…

Η Βόλφσμπουργκ είναι σκληρό καρύδι. Ξέρει πως να αμύνεται. Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας και γενικά της Ευρώπης, μαζί με τη Γιουβέντους (από τα κορυφαία πρωταθλήματα). Μπορεί να αντέξει, μπορεί και όχι. Ο Βέγκχορστ εγγυάται ένα γκολ της. Εντούτοις πρώτο μέλημα θα είναι το αμυντικό κομμάτι. Καταλήγουμε στα 2-3 γκολ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Ωραίο ντέρμπι. Οι δύο Μπορούσια μεταξύ τους. Καιρός είναι να σπάσει την αρνητική παράδοση η Γκλάντμπαχ, που συνάμα είναι πρωτοπόρος στην εφετινή σεζόν. Οκτώ σερί ήττες από την Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, θα έχουν πιο κουρασμένους παίκτες, ελέω Εθνικών ομάδων, και θα παραταχθούν χωρίς τον Πάκο Αλκάθερ. Και τα γκολ που δέχεται δείχνουν ότι αμυντικά υπάρχει θέμα. Προέρχεται από τρία σερί ισόπαλα 2-2.

Η Γκλάντμπαχ εκτός έδρας είναι πειστική. Παρ’ ότι δεν έχει περάσει από μεγάλες έδρες και στη Λειψία ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια. Τρεις σερί νίκες μακριά από το γήπεδό της. Ο Μάρκο Ρόζε ξέρει πως παίζει ο Φαβρ, τον έχει μελετήσει και η επιθετική τριπλέτα είναι «φωτιά» για τα «πουλάρια». Μπορεί το χάντικαπ να είναι δελεαστικό, αλλά με την άμυνα της Ντόρτμουντ να μην είναι η καλύτερη δυνατή, θα είναι φρόνιμο να κυνηγήσουμε ένα ή δύο γκολ της Γκλάντμπαχ.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Στάση στην Τσβάιτε Λίγκα. Από τα καλά σημεία της αγωνιστικής είναι ο «άσος» της Σαν Πάουλι. Από τη στιγμή που κυκλοφορεί ακόμα γύρω στο 2.00, μας «κάνει». Επιστροφές αρκετές για τον Γιος Λουχουκάι. Και ο Διαμαντάκος στην επίθεση και άλλοι μακροχρόνιοι απόντες στη γραμμή κρούσης, που μπορούν πλέον να βοηθήσουν. Όπως και ο δυνατός Λόρενς στην άμυνα. Έδρα-φωτιά, ρολάρει πλέον καθώς έχει ξυπνήσει και όλα καλά. Στα 6 ματς χωρίς ήττα η ομάδα από το Αμβούργο.

Αντιθέωτς η Ντάρμσταντ δεν έχει φόρμα, ούτε το εύκολο γκολ. Μπορεί να παίξει ταμπούρι και με τους γρήγορους εξτρέμ να βγει στην κόντρα. Αυτό μόνο. Μερικές φορές της βγαίνει, άλλες όχι. Σήμερα αποτελεί δύσκολο εγχείρημα να αιφνιδιάσει τη Σαν Πάουλι. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ