Ιταλικό καρέ από 1.74 έως και 3.22

Ιταλικό καρέ από 1.74 έως και 3.22

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από την Serie A.

Μόνο το Over 2.5 στο Λούτον – Μπρίστολ Σίτι πέρασε χθες. Γουλβς και Λειψία κόλλησαν στο 1-1 ενώ η Νάπολι νίκησε μεν, με 2-0 δε και δεν καλύφθηκε ο συνδυασμός 1&Over 2.5.

Πιστεύω ότι η Ιταλία μπορεί να φέρει κέρδη σήμερα…

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως σε δύο γήπεδα, λόγω νέων προπονητών. Στο Λουίτζι Φεράρις ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάνει ντεμπούτο κόντρα στην αγαπημένη του Ρόμα και στο Σαν Σίρο ο Στέφανο Πιόλι αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο της Μίλαν.

Κατ’αρχάς να γράψω ότι υπάρχει περίπτωση αναβολής του αγώνα Σαμπντόρια – Ρόμα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Γένοβα τις τελευταίες ημέρες. Σίγουρα λοιπόν ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς και αυτό αποτελεί σύμμαχο για την ομάδα που αναμένεται να βγάλει μεγαλύτερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτή οφείλει να είναι η Σαμπντόρια…

Οι μπλουτσερκιάτι δεν προσαρμόστηκαν ποτέ στην φιλοσοφία του Ντι Φραντσέσκο και έτσι πάρθηκε η απόφαση να αντικατασταθεί από τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Τι περίεργο πραγματικά παιχνίδι της μοίρας…Ο Ρανιέρι είχε αντικαταστήσει τον Ντι Φραντσέσκο πέρυσι στην Ρόμα και σήμερα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αγαπά και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του!

Οι τζαλορόσι θα παραταχθούν και σήμερα με σημαντικές απουσίες ενώ ο Φονσέκα θα βρίσκεται στην κερκίδα λόγω τιμωρίας. Αρκετά σοφτ ομάδα η Ρόμα, δεν κερδίζει σήμερα στο Λουίτζι Φεράρις.

Το βράδυ στο Σαν Σίρο η Μίλαν επιδιώκει νέο ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Πιόλι. Ένας προπονητής που αμφισβητείται από πολλούς αναφορικά με τις ικανότητές του σε έναν πάγκο όπως αυτός των ροσονέρι.Προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει την Μίλαν αλλά το πρόβλημα στην συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι έχει χαθεί η υπομονή και η πίεση μεταφέρεται στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες. Η Λέτσε δεν διαθέτει την ίδια ποιότητα στο ρόστερ αλλά παρουσιάζεται θαρραλέα κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους και δεν ενοχλεί τον Λιβεράνι, όταν η ομάδα του δέχεται αρκετά γκολ. Έχει ζητήσει επιθετική τακτική και απόψε και εκτιμώ πως μπορεί να σκοράρει. Σε κάθε περίπτωση το GG αξίζει βάσει απόδοσης.

Παίρνω το ρίσκο και θα κάνω παιχνίδι με ισοπαλία στο Ουντινέζε – Τορίνο. Τούντορ και Ματσάρι είναι προπονητές που θεωρούν πως τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Η γκρανάτα φέτος παρουσιάζει βέβαια αμυντική αστάθεια αλλά η Ουντινέζε δεν είναι ομάδα που κάνει πολλές φάσεις. Ακόμα και 0-0 να λήξει δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση.

Νέος προπονητής και στην Κρεμονέζε, με τον Μπαρόνι να διαδέχεται τον Ραστέλι. Έχει καλό υλικό στα χέρια του αλλά οι γκριτζορόσι έδειξαν πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά ως φαβορί για την άνοδο. Το αντίθετο συμβαίνει στην Έμπολι που από την αρχή της σεζόν δείχνει ικανή να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά για απευθείας άνοδο. Η πρόσφατη ήττα από την Πορντενόνε, σε ένα παιχνίδι που έμεινε με 10 παίκτες στο 2ο λεπτό, έχει θυμώσει την ομάδα του Μπούκι και στο Κάρλο Καστελάνι ξέρει να επιβάλλει τον νόμο της.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ