1.75 στην Serie A, 2.15 στην Serie B

1.75 στην Serie A, 2.15 στην Serie B

Δύο ματς από το ιταλικό ποδόσφαιρο αποτελούν τις στοιχηματικές προτάσεις του Λάμπρου Λυριτζή από το σημερινό (25/10) κουπόνι.

Πρώτα πανηγύρισα με το δεύτερο γκολ της Γάνδης στις καθυστερήσεις και μετά ήρθε το ξενέρωμα…0-0 το PSV – Λίντσερ, το παιχνίδι στο οποίο άπαντες περίμεναν πολλά γκολ.

Σε ιταλικούς ρυθμούς απόψε…

Για την Serie A η Βερόνα υποδέχεται την Σασουόλο στο Μπεντεγκόντι. Δύο βαθμοί περισσότεροι μέχρι στιγμής για την ομάδα του Γιούριτς, η οποία παρουσιάζει πολύ καλή αμυντική λειτουργία αλλά και μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Απόψε ωστόσο έχει περισσότερες πιθανότητες για να πετύχει γκολ.

Οι νεροβέρντι είναι κάκιστοι αμυντικά έως τώρα και το μαρτυρούν τα 16 γκολ παθητικό. Ο Ντε Τσέρμπι μάλιστα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην παρούσα φάση αφού απουσιάζουν λόγω τραυματισμού σημαντικοί παίκτες στα μετόπισθεν. Ο Ιταλός τεχνικός ποντάρει στο εύκολο γκολ που έχει η ομάδα του, 14 γκολ ενεργητικό, χάρη στην εξαιρετική επιθετική τριπλέτα των Μπεράρντι, Καπούτο, Ντεφρέλ.

Και κάπως έτσι περιμένω να εξελιχθεί και ο αποψινός αγώνας, με γκολ και για τις δύο ομάδες.

Στην Serie B έχουμε μονομαχία δύο ομάδων που έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς στις 8 πρώτες αγωνιστικές.

Η Άσκολι είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν αλλά πλέον μετρά τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει. Μεσοβδόμαδα υπήρξαν αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο και οι οπαδοί επισκέφτηκαν την προπόνηση, όχι ωστόσο για να κράξουν τους παίκτες αλλά για να τους ενθαρρύνουν και να τους ντοπάρουν ψυχολογικά εν όψει του σημερινού αγώνα. Μία κίνηση που αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα των γηπεδούχων.

Η Βίρτους Εντέλα ήρθε από την Serie C με τρεις σερί νίκες με σκορ 1-0 αλλά έκτοτε αγνοεί την νίκη. Τα παιχνίδια της βέβαια εξακολουθούν να είναι κλειστά και όταν προηγηθεί, βάζει πούλμαν στην άμυνα. Έχει και η ίδια ανάγκη τους βαθμούς απόψε.

Υπάρχει άγχος και στις δύο πλευρές, λογικά μεγαλύτερο στην Άσκολι. Το Τσίνο ε Λίλο ντελ Ντούκα πάντως αποτελεί ισχυρή έδρα και το θερμό κοινό μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες νίκης. Έχουν και καλύτερο υλικό οι γηπεδούχοι και πιστεύω ότι θα πάρουν τελικά τη νίκη.

Πηγή: bet-hoven.net

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ