Οι άσοι δεν αρκούν

Οι άσοι δεν αρκούν

Στα ημιτελικά του τουρνουα της Βασιλείας και την αναμέτρηση Οπέλκα - Ντε Μινόρ εστιάζει στοιχηματικά ο Νίκος Καπίρης.

Ημιτελικά στη Βασιλεία και εκτός από τον αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ με τον Στέφανο Τσιτσιπά που είναι ιδιαίτερα αμφίρροπος, στο πρόγραμμα υπάρχει το ματς του Άλεξ Ντε Μινόρ με τον Ράιλι Οπέλκα.

Ο 22χρονος Αμερικανός με… μπασκετικό ύψος, καθώς είναι στο 2.11 (!) είναι ένα καλός παίκτης που βασίζεται στο σερβίς. Απειλεί με αυτό τον τρόπο και λόγω του ύψους του, το συγκεκριμένο “όπλο” ενισχύεται περισσότερο, καθώς η αναπήδηση της μπάλας είναι διαφορετική απ’ ότι έχουν συνηθίσει οι υπόλοιποι παίκτες και φυσικά τους δυσκολεύει την υποδοχή. Ο Οπέλκα (δεξιά στη φωτό) μπορεί άνετα να βγάλει 15-20 άσους ανά ματς, αλλά τον έχουμε δει να φτάνει και τους 30!

Ωστόσο οι άσοι δεν αρκούν πάντα για να έρθει η νίκη! Το έχει αποδείξει αυτό ο Ντε Μινόρ (στο κέντρο της φωτό), ο οποίος είναι ποιοτικότερος, πληρέστερος και έχει νικήσει τρεις φορές τον Αμερικανό σε ισάριθμους αγώνες. 6/4, 7/6 με 17 άσους του Οπέλκα, 7/6, 6/7, 6/3 με 28 άσους και 7/6, 6/4 με 9 άσους (όλα τα ματς εντός του έτους).

Έχει αποδειχτεί στο συγκεκριμένο ζευγάρι ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Ο Ντε Μινόρ είναι ένα από τα πληρέστερα νέα ταλέντα παγκοσμίως. Πολύ καλό πρώτο σερβίς, διατρητικό φόρχαντ, σωστή και γρήγορη κίνηση στο κορτ. Όλα αυτά απέναντι σε ένα βαρύ κορμί. Πιθανότατα θα νικήσει πάλι ο Αυστραλός. Καλή η απόδοση και μικρό το -2.5 ως χάντικαπ. Δεν θα πόνταρα στο -3.5, όμως αυτό το όριο είναι ικανοποιητικό.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ