3.39 στο ντέρμπι της Serie B

3.39 στο ντέρμπι της Serie B

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Κι αν στο τέλος η Γιουβέντους στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια και κάποιοι τολμήσουν να μιλήσουν για διαιτητική εύνοια, θα τους θυμίσω ότι στην αγωνιστική που πρώτη η Μεγάλη Κυρία άφησε δύο βαθμούς στο Λέτσε, Ίντερ και Νάπολι αποδείχθηκαν ανίκανες να κάνουν το αυτονόητο κόντρα σε Πάρμα και ΣΠΑΛ αντίστοιχα. Αποτελέσματα που προκάλεσαν απώλειες στην στήλη. Μοναδικό θετικό στην προχθεσινή ημέρα το αμφίσκορο στο Λίβερπουλ – Τότεναμ.

Φουλ δράση στην Ιταλία μεσοβδόμαδα. Απόψε διεξάγονται τα περισσότερα παιχνίδια για την Serie B και αύριο για την Serie A. Δύσκολο πρόγραμμα, πολλές αναμετρήσεις υποψήφιες για ισοπαλία. Δύο επιλογές από εμένα, η πρώτη στο ντέρμπι Περούτζια – Άσκολι.

Αμφότερες ποντάρουν κυρίως στην έδρα τους μέχρι στιγμής αλλά βέβαια για να διατηρηθούν σε τροχιά διεκδίκησης ανόδου θα χρειαστούν και περισσότερα θετικά αποτελέσματα ως φιλοξενούμενες. Η Άσκολι έχει πετύχει 16 γκολ στις 9 πρώτες αγωνιστικές, μόνο η Πεσκάρα έχει επίσης τον ίδιο αριθμό. Η Περούτζια έχει σημειώσει 10 αλλά 7 εξ αυτών ανήκουν στον Ιεμέλο που μοιράζεται την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με τον Μαρκόνι της Πίζα.

Παρά την επιθετική ισχύ τους, απόψε θα δώσουν προσοχή στην άμυνα και θα προσπαθήσουν η κάθε μία να εξουδετερώσει τα ατού της αντιπάλου της. Πάθος και ένταση στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες, θα πάρω το ρίσκο με το Χ, το οποίο αγνοεί μέχρι στιγμής η φιλοξενούμενη.

Έγραψα παραπάνω για τα 16 γκολ της Πεσκάρα. Τα «δελφίνια» αποτελούν μακράν την πιο απρόβλεπτη ομάδα της κατηγορίας έως τώρα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Μετά τα 4 γκολ επί της Μπενεβέντο πάντως είναι λογικό να επικρατεί ευφορία και θα πρέπει αυτό να βγει στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Γιούβε Στάμπια. Η γηπεδούχος διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 17 γκολ παθητικό και είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο ώστε να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού. Σε ελκυστική απόδοση το Over 2.5.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ