Σε άνοδο η Ατλέτικο

Σε άνοδο η Ατλέτικο

Οι προτάσεις του Μ. Ψιμίτη από το σημερινό κουπόνι.

Γεματό το μενού αυτής της εβδομάδας καθώς έχουμε Κύπελλα, εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία κι ακόμη διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα! Πολλά ματς για να δούμε, ακόμα περισσότερα για να ποντάρουμε.

Σήμερα θα ασχοληθώ με το ταξίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Χώρα των Βάσκων, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλαβές. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες οι «κολτσονέρος» πήραν μπρος κερδίζοντας με 1-0 τη Λεβερκούζεν για το Champions League και 2-0 την Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα. Επιστροφή στις νίκες Σιμεόνε δηλαδή με 1-2 γκολ και 0 παθητικό. Κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί απόψε και στη Βιτόρια. Η Ατλέτικο ψάχνεται ακόμα επιθεικά στην μετά-Γκριεζμάν εποχή γι’ αυτό και δεν έχει κάνει πειστικές νίκες όμως εξακολουθεί να είναι αρκετά δυνατή όπως φάνηκε στα ματς υψηλού επιπέδου (Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης) φέτος. Η Αλαβές προέρχεται από τεσσάρα με τη Βιγιαρεάλ και γενικά δεν πείθει. Μέχρι στιγμής έχει περιορίσει τις ζημιές στην έδρα της (1 ήττα από Σεβίλλη) όμως η Ατλέτικο είναι άλλη κλάση. Λογικά περνάει από τη Βιτόρια η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει. Πολύ καλή επιλογή το 2 με Under 3,5 γκολ.

Στην Αγγλία διεξάγεται ο 4ος γύρος του Λιγκ Καπ με αρκετές ομάδες-εκπλήξεις να έχουν καταφέρει να βρεθούν στη φάση των 16. Θα ασχοληθώ όμως με μια κόντρα «Πρέμιερ Λιγκ» ανάμεσα σε Έβερτον και Γουότφορντ. Οι Μπλε του Μέρσεισαιντ δεν τα πηγαίνουν καλά φέτος στο πρωτάθλημα παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις του καλοκαιριού. Η Έβερτον είναι απογοητευτική κάνοντας μάλιστα 4 σερί ήττες τον Σεπτέμβριο ενώ έχασε ξανά το Σαβ/κύριακο στο Μπράιτον. Ο Μάρκο Σίλβα είναι σε καθεστώς πίεσης και βλέποντας τις ευρωπαϊκές θέσεις να απομακρύνονται είναι βέβαιο ότι θα κυνηγήσει τη διάκριση στη διοργάνωση. Απέναντι του βρίσκει την πρώην ομάδα του.

Η Γουότφορντ δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή έκδοση της που πάλεψε για Ευρώπη μέχρι το τέλος κι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Φέτος είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και λογικά το Λιγκ Καπ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θα στηρίξω την Έβερτον όπως και στον προηγούμενο γύρο με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με combo bet 1 και Over 1,5.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ