Τα διπλά της… παρηγοριάς

Τα διπλά της… παρηγοριάς

Οι προτάσεις του Μ. Ψιμίτη στο σημερινό κουπόνι.

Θαύματα θαυμάτων εχθές στην Ευρωλίγκα! Ο Ολυμπιακός για ακατανόητο λόγο έπαιξε μπασκετάρα και κέρδισε στη Μόσχα ενώ και στα δικά μας η Ρεάλ έκανε όντως τρίτη σερί ήττα εκτός έδρας και η Ζαλγκίρις δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ζενίτ με το σκορ πάντως να μένει κάτω από τους 153. Καλά να πάθω αφού δεν πίστεψα Μακάμπι και Μπάγερν.

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο λοιπόν, όπου υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για διπλά. Τι κοινό έχει η Λαμία με τη Λισαβόνα; Αν εξαιρέσουμε ότι ξεκινούν κι οι δύο από Λ και οι σεζόν τους κυλάνε στραβά, τίποτα απολύτως. Σήμερα όμως ο συνδυασμός τους μας κάνει. Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λαμία δεν θα βελτιώσουν δραματικά τη σεζόν τους με αυτές τις νίκες γι’ αυτό αναφέρομαι σε διπλά “παρηγοριάς”. Μπορούν όμως να βάλουν το ταμείο μας και πάλι σε καλό δρόμο γιατί τώρα τελευταία …εξοκείλαμε.

Στην Πορτογαλία η Πάσος Φερέιρα υποδέχεται την Σπόρτινγκ. Δεν είναι μια καλή χρονιά (και) φέτος για τη Σπόρτινγκ που φαίνεται να βγαίνει εκτός διεκδίκησης τίτλου νωρίς νωρίς. Το θαύμα της Φαμαλικάο σε συνδυασμό με την καλή εικόνα της Βιτόρια Γκιμαράες, δείχνουν ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός για την Ευρώπη, οπότε φέτος δεν μπορεί να πάρει σβηστά τη τρίτη θέση. Έπαθε απίστευτο κάζο στο Κύπελλο από την Αλβέρκα, ομάδα 3ης κατηγορίας αλλά στη συνέχεια κέρδισε τη Ρόζενμποργκ για το Europa League και πήρε σημαντική νίκη επί της Γκιμαράες.

Η Πάσος δεν είναι ανταγωνιστική μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα όντας προτελευταία με μία νίκη επί της τελευταίας Αβές. Στο Κύπελλο χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο ομάδας τρίτης κατηγορίας. Δεν είναι να την εμπιστεύεσαι τη Σπόρτινγκ γι’ αυτό κι η υψηλή απόδοση αλλά αν δεν κερδίσει ούτε την Πάσος τι να πω;

Στα δικά μας τώρα, το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα με 4 αναμετρήσεις με μία εξ αυτών να διεξάγεται στη Λέσβο ανάμεσα σε Αιολικό και Λαμία. Στην ερασιτεχνική Γ’ εθνική συμμετέχει ο Αιολικός (δηλαδή την 4η τη τάξει κατηγορία) έχοντας μόλις 5 βαθμούς σε 4 αγώνες. Ωστόσο, στο Κύπελλο έκανε την έκπληξη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε κακά χάλια η Λαμία με την υπόθεση Βελλίδη και την άσχημη αγωνιστική εικόνα. Τελευταία ήττα της από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 4-1.

Η αλλαγή προπονητή δεν επέφερε το ηλεκτροσόκ που ήλπιζε η διοίκηση όμως το ματς με τον Αιολικό προσφέρεται για να πάρει τα πάνω της και να θυμίσει στους φιλάθλους της πως είναι η ομάδα που απέκλεισε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό πέρυσι φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά! Ο Άκης Μάντζιος άφησε αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής όμως έστω κι έτσι, αν δεν μπορεί να κερδίσει ομάδα που είναι τρεις κατηγορίες κάτω έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πολύ ψηλά είχε ξεκινήσει το διπλό σε τιμές άνω του 2.10 στο 1.80 το πρόλαβα, πιθανώς να πέσει κι άλλο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ