Περί Τατζικιστάν…

Περί Τατζικιστάν…

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το Παγκόσμιο Κ17 και όχι μόνο...

Σωστή επιλογή χθες η Γκλάντμπαχ. Ήταν όντως λάθος το θέμα των αποδόσεων με την Μπάγερ. Η διπλή ευκαιρία επαληθεύτηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ U17 – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ U17

Κάνουμε μία πρώτη βόλτα στη Βραζιλία, για να δούμε τι συμβαίνει με το Παγκόσμιο Κύπελλο Under 17. Η δευτεραθλήτρια Ασίας ομάδα του Τατζικιστάν κατάφερε στην πρεμιέρα να νικήσει το Καμερούν με 1-0. Φουλ άμυνα, αντεπιθέσεις, γκολ με πέναλτι και ένα ακόμα που ακυρώθηκε μέσω VAR.

Η κανονικότητα επέστρεψε στη 2η αγωνιστική, οπότε και ηττήθηκε σωστά με 5-1 από την Ισπανία. Το γκολ της προήλθε από αυτογκόλ των Ισπανών για το 3-1. Και πάλι, φιλότιμη και μαχητική. Όχι ότι φτάνει το επίπεδο των κορυφαίων ομάδων, εντούτοις καταλαβαίνει πως είναι… χρόνια πίσω και παίζει απλά την μπάλα του. Από το 2007 έχει να παίξει σε τελική φάση Μουντιάλ. Τώρα, 12 χρόνια αργότερα, είναι και πάλι εδώ.

Μαθηματικά ελπίζει κόντρα στην Αργεντινή. Στην ουσία χρειάζεται την ισοπαλία για να τερματίσει ως μία από τις 4 καλύτερες 3ες των ομίλων, καθώς το βράδυ λογικά το Μεξικό θα κερδίσει τα Νησιά Σολομώντα. Και έτσι θα βγει από την προνομιούχο 4άδα. Με ισοπαλία περνάει σίγουρα. Με νίκη δεν το συζητάμε, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Όνειρα δεν γίνονται πάντα.

Η Αργεντινή έχει σίγουρη την πρόκριση. Ότι και να γίνει. Είτε μείνει στην πρώτη δυάδα, είτε όχι. Ίσως να θέλει την πρωτιά έναντι της Ισπανίας, καθώς στη νοκ-άουτ φάση θα την περιμένει η Ιταλία. Ενώ αν βγει 1η τότε λογικά θα παίξει με τη Σενεγάλη. Όχι και το πιο εύκολο σενάριο εδώ, αλλά δεν είναι Ιταλία.

Σας μπλέξαμε. Ας κάνουμε το ρεζουμέ. Η Αργεντινή έχει περάσει και μπορεί να διαλέξει αντίπαλο, που σημαίνει μπορεί να μην παίξουν όλοι οι βασικοί. Το Τατζικιστάν θα παίξει ελεύθερα, αλλά και σφιχτά. Μία-δύο ευκαιρίες χρειάζεται για το γκολ, το οποίο σκόραρε και με το Καμερούν και με την Ισπανία. Και αν το βάλει, τότε θα μας πληρώσει το G/G, που έχει πλούσια απόδοση.

ΝΤΡΟΧΤΕΡΣΕΝ/ΑΣΕΛ – ΛΙΜΠΕΚ

Για την 4η κατηγορία της Γερμανίας, στον όμιλο του Βορρά, η πρωτοπόρος Λίμπεκ βρίσκεται μπροστά στην κούρσα, μάλιστα με ματς λιγότερο. Μετρά 12 νίκες και 3 ήττες. Ξεχωρίζει αν μη τι άλλο στην εφετινή κούρσα. Αυτή, και η δεύτερη ομάδα της Βόλφσμπουργκ, κάνουν την κούρσα. Αξιοσημείωτο είναι πως η Λίμπεκ δέχεται γκολ εκτός έδρας. Στα 5 τελευταία ματς παραβιάζεται η εστία της.

Αντίπαλος σήμερα η Ντρόχτερσεν/Άσελ. Μικρομεσαία ομάδα που μετρά 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια. Στο 26-26 η διαφορά τερμάτων, στο 7-2-7 ο απολογισμός. Απόλυτη ισορροπία. Εντός έδρας προέρχεται από δύο σερί νίκες. Πριν έχασε με 5άρα από τη Βόλφσμπουργκ ΙΙ. Τώρα, όμως, έχει στρώσει. Ακόμα και να νικήσει η Λίμπεκ, αυτό θα συμβεί ενώ η Ντρόχτερσεν/Άσελ θα έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ