Διατηρεί το εκτός έδρας αήττητο στο 1.73

Διατηρεί το εκτός έδρας αήττητο στο 1.73

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το κουπόνι του Σαββάτου.

Η Σλασκ Βρότσλαβ επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της και με το 1-0 στην έδρα της Ουντζ διεύρυνε το δικό της σερί αλλά και αυτό της στήλης.

Κρίνω δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα στις δύο κατηγορίες της Ιταλίας αλλά εκτιμώ πως μπορεί να έρθει κέρδος με συντηρητική στοιχηματική τακτική.

Κορίνι τέλος στην Μπρέσια, την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος κάνει ντεμπούτο σήμερα κόντρα στην Τορίνο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι χρειαζόταν ένας πιο έμπειρος προπονητής αλλά όλα θα φανούν στην πορεία. Προς το παρών η Μπρέσια αναζητά την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη. Γενικότερα είναι ανταγωνιστική στην πλειοψηφία των αγώνων έως τώρα αλλά αρκετές εμφανίσεις της δεν έχουν συνοδευτεί από θετικά αποτελέσματα για διάφορους λόγους. Και αυτό πρέπει να αλλάξει διότι επηρεάζεται η ψυχολογία των παικτών και η μάχη για την παραμονή προκαλεί ούτως ή άλλως άγχος.

Σε χειρότερη κατάσταση πάντως είναι η Τορίνο. Αφενός διότι τρέχει μεγάλο αρνητικό σερί, αφετέρου διότι πρόκειται για σύλλογο που ξεκίνησε την σεζόν με ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και στην παρούσα φάση βέβαια δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για κάτι τέτοιο. Η γκρανάτα έχασε φέτος την αμυντική σταθερότητα που την χαρακτήριζε πέρυσι, σημαντικές απουσίες δεν επιτρέπουν στον Ματζάρι να κάνει όπως θέλει την δουλειά του και οι αποδοκιμασίες των οπαδών στο πρόσφατο ντέρμπι με την Γιουβέντους έχουν βαρύνει το κλίμα.

Ένας συνδυασμός γεγονότων λοιπόν με οδηγεί στην διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων, οι οποίοι προσφέρονται ως αουτσάιντερ και αυτό εξυπηρετεί τα δικά μου σχέδια. Και θα συνδυάσω το συγκεκριμένο σημείο με την νίκη της Τότεναμ. Η ομάδα του Ποτσετίνο πέρασε άνετα από το Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα και χρειάζεται νίκες και στο πρωτάθλημα. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παραμένει αήττητη εκτός έδρας αλλά αυτό θα αλλάξει σήμερα.

Δεν θα αγνοήσω ωστόσο το εκτός έδρας αήττητο της Σουόνσι. Οι «κύκνοι» μετρούν 4 νίκες και 3 ισοπαλίες ως φιλοξενούμενοι και προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες που έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία. Καλή ομάδα βέβαια η Σέφιλντ Γουένσντεϊ αλλά με μία μικρή κάμψη στην απόδοσή της τις τελευταίες εβδομάδες και με δύο σημαντικές απουσίες. Φυσικά παίζει ρόλο στην επιλογή και η εξαιρετική απόδοση στην διπλή ευκαιρία.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ