Επιστρέφει στις νίκες με 1.93

Επιστρέφει στις νίκες με 1.93

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το κουπόνι της Κυριακής.

Η Σουόνσι δέχθηκε γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά απάντησε στο 94’ και έσωσε την χθεσινή ημέρα, οπότε και στράβωσαν οι επιλογές σε Μάριο Ριγκαμόντι και στο Τότεναμ Στάντιουμ.

Η Ίντερ έκανε χθες την ανατροπή κόντρα στην Βερόνα και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της Serie A. Απόψε η Γιουβέντους θα την προσπεράσει και πάλι. Διότι ο αγώνας με την Μίλαν στο Αλιάνζ Στάντιουμ μπορεί να είναι ένα μία από τις παραδοσιακές μονομαχίες του ιταλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο η κυριαρχία είναι μονόπλευρη εδώ και πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό φέτος.

Η Μεγάλη Κυρία ούτε φέτος θαμπώνει με τις εμφανίσεις τις. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες νίκες της έχουν σημειωθεί με σκορ 2-1, όπως και η μεσοβδόμαδη στην Μόσχα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό βέβαια είναι ένα στοιχείο που μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα στην συνέχεια της σεζόν και αν δεν βελτιώσει κάποια πράγματα ο Σάρι. Η αλήθεια είναι πως ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει φέρει κάποια μεγάλη αλλαγή αντικαθιστώντας τον Αλέγκρι και στην παρούσα φάση η Γιουβέντους μοιάζει με ομάδα που όποιος προπονητής κι αν την αναλάβει θα κάνει τα βασικά πράγματα ώστε να πάρει τις νίκες.

Η Μίλαν ωστόσο βαδίζει το δικό της δύσκολο μονοπάτι. Η έλευση του Πιόλι αντιμετωπίστηκε με αμφισβήτηση και σε έναν σύλλογο που η γκρίνια είναι καθημερινό φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι εύκολο να αλλάξει το κλίμα, τουλάχιστον άμεσα. Η εντός έδρας ήττα από την Λάτσιο ήταν ουσιαστικά μία ακόμα απόδειξη της σμίκρυνσης του μεγέθους των ροσονέρι, οι οποίοι βρίσκονται πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού παρά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Όχι, δεν θα υποβιβαστεί η Μίλαν αλλά δεν βλέπω και με ποιον τρόπο θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική σε μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Κάποιες νίκες θα της δώσουν ψυχολογική ώθηση για ένα χρονικό διάστημα και μέχρι εκεί…Όπως και να χει για να πάρει απόψε αποτέλεσμα στο Τορίνο θα πρέπει να συμβούν διάφορα περίεργα πράγματα. Κακοφαίνεται η απόδοση του άσου σε φίλους των ροσονέρι και σε ρομαντικούς του ποδοσφαίρου αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και αποτελεσματικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Και θα το συνδυάσω με μία λογική επιλογή στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας. Η μάχη των Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ είναι ο αγώνας που θέλουμε άπαντες να παρακολουθήσουμε σήμερα. Αναμέτρηση ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα, με μεγάλες πιθανότητες να δούμε αρκετά γκολ. Το αμφίσκορο φαντάζει ως ασφαλές στοίχημα πριν την σέντρα και τα υπόλοιπα στο live…

Η Ξάνθη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κόβοντας δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό και σήμερα ήρθε η ώρα να επιστρέψει και στις νίκες. Ο Πανιώνιος έχει πολλές αδυναμίες ως ομάδα και ταξίδεψε στην θρακική πόλη με σημαντικές απουσίες. Οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς έστω και με σκορ 1-0.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ