Εκτός έδρας προκλήσεις για ΠΑΟ & ΟΣΦΠ με ενισχυμένες αποδόσεις στο Stoiximan.gr

Εκτός έδρας προκλήσεις για ΠΑΟ & ΟΣΦΠ με ενισχυμένες αποδόσεις στο Stoiximan.gr

H «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας έρχεται με εκατοντάδες στοιχήματα από το Stoiximan.gr και ενισχυμένες αποδόσεις για τους αιώνιους.

«Καυτή» εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και εκτός έδρας αποστολές για τις ελληνικές ομάδες, με το Stoiximan.gr να προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση την πιθανότητα να κερδίσουν και τα 4 παιχνίδια οι Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός.

Το απόγευμα της Τρίτης (19:30), οι πράσινοι δοκιμάζονται στο Κάουνας όπου θα ψάξουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ζαλγκίρις, με το διπλό να προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση από το Stoiximan.gr, ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η απόδοση στο ενδεχόμενο να πετύχει Double Double ο Νικ Καλάθης.

Δύο ώρες αργότερα (21:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο και βρίσκεται σε ρόλο αουτσάιντερ, με την επιλογή για νίκη των ερυθρόλευκων να δίνεται σε εξαιρετική απόδοση. Και τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, προσφέρονται από το Stoiximan.gr σε Live Streaming*.

Οι αιώνιοι συνεχίζουν τη «διαβολοβδομάδα» με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από την Άλμπα την Πέμπτη και τον Παναθηναϊκό από τη Μπάγερν το βράδυ της Παρασκευής. Το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει αμέτρητα στοιχήματα και για αυτές τις αναμετρήσεις, όπως και για όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και φυσικά με «20άρα και ταμείο*»!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ