Το Σάββατο της… Μπέρνλι

Το Σάββατο της… Μπέρνλι

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από την Premier League.

Kαλημέρα σας. To «γκολ μετά το 28’» του 2.17 ήρθε την Πέμπτη στο Φέγενορντ-Ρέιντζερς 2-2, με το σκορ να ανοίγει στο 33’, ενώ ήρθε και το Over 5.5 κόρνερ για τη Φέγενορντ στο 1.80, η Φέγενορτ είχε συμπληρώσει τα 6 κόρνερ στο 47’ (8 κέρδισε τελικά) , σε μια εξαιρετική βραδιά για τη στήλη.

Πάμε στην Αγγλία για τον αγώνα Μπέρνλι-Κρύσταλ Πάλας, όσοι είστε πιστοί αναγνώστες της στήλης θα καταλάβατε ότι και αυτό το Σάββατο είναι Σάββατο της… Μπέρνλι. Η αγαπημένη ομάδα της στήλης, μιας και έχει τη συνήθεια να φέρνει τα 2-3 γκολ, μας είχε δικαιώσει και το προηγούμενο Σάββατο, κερδίζοντας 3-0 τη Γουότφορντ. Το 3-0 είναι το σκορ των τριών τελευταίων αγώνων της (μία ήττα, δύο σερί νίκες), έχει φέρει τα 2-3 γκολ στα τρία από τα 4 τελευταία παιχνίδια της.

Απέναντι της θα βρει μια ομάδα με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα στα 2-3 γκολ τις τελευταίες αγωνιστικές, τα 5 στα 6 τελευταία παιχνίδια της Κρύσταλ Πάλας είναι στα 2-3 γκολ, όπως και τα τρία τελευταία. Η Πάλας έχασε δύσκολα 2-1 από τη Λίβερπουλ, δύσκολο και το ματς με τη Μπέρνλι, θα προτιμούσαμε να ήταν η Πάλας γηπεδούχος, η προτίμηση μας πάντως είναι πάλι τα 2-3 γκολ, με την απόδοση στο 2.00.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ