Η καλή ψυχολογία φέρνει 1.94 στο Βελοντρόμ

Η καλή ψυχολογία φέρνει 1.94 στο Βελοντρόμ

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το κουπόνι της Κυριακής.

Τέλειο Σάββατο για την στήλη, πέρασαν και οι πέντε επιλογές! Νίκες για Σπέτσια, Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν, GG στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και διπλή ευκαιρία υπέρ της Λάτσιο.

Τα σετ των αποδόσεων μαρτυρούν πως στο σημερινό πρόγραμμα της Serie A απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί. Η Κάλιαρι έχει τρελάνει κόσμο με την έως τώρα πορεία της και με την ψυχολογία στο ζενίθ δείχνει ικανή να νικήσει οποιαδήποτε αντίπαλο. Η Σασουόλο βέβαια είναι αξιόλογο σύνολο με μεγάλη ποιότητα στην επιθετική γραμμή. 6 σερί GG&Over 2.5 για τους νεροβέρντι, 4 σερί για την ομάδα του Μάραν. Ένα γκολ το έχουν σίγουρα και οι δύο.

Μπολόνια και Μίλαν προέρχονται από σημαντικά διπλά, πάνω στα οποία θέλουν να χτίσουν. Αμφότερες στερούνται σταθερότητας φέτος αλλά πιστεύω ότι οι ροσονέρι το αλλάζουν αυτό σιγά σιγά με τον Πιόλι στον πάγκο. Έχει εξαιρετική παράδοση στο Ρενάτο Νταλ’Άρα η Μίλαν και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, οπότε περιμένω να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην Serie B θα κάνω παιχνίδι με την διπλή ευκαιρία της Βίρτους Εντέλα λόγω των μαζεμένων απουσιών για την Πίζα, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του πρώτου σκόρερ Μαρκόνι. Και θα το συνδυάσω με την διπλή ευκαιρία της Νόργουιτς, η οποία προσφέρεται ως αουτσάιντερ επειδή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παραμένει αήττητη ως φιλοξενούμενη αλλά με 6 ισοπαλίες σε 7 αγώνες. Προσωπικά θεωρώ φαβορί τα «καναρίνια» στο Κάροου Ρόουντ.

Δυνατή αναμέτρηση στο Βελοντρόμ μεταξύ φορμαρισμένων ομάδων. Πέντε σερι νίκες για την Μαρσέιγ που ανέβηκε στην 2η θέση, αήττητη για έξι σερί αγώνες η Μπορντό, η οποία την Τρίτη συνέτριψε με 6-0 την Νιμ εντός έδρας. Η καλή ψυχολογία συνήθως φέρνει γκολ και το αμφίσκορο βρίσκεται σε άκρως ικανοποιητική απόδοση.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ