Ντεμπούτο με νίκη για Γκατούζο

Ντεμπούτο με νίκη για Γκατούζο

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από Ιταλία και Γαλλία.

Αποτυχημένη η προσπάθεια με τα Over 2.5 στο Γιουρόπα Λιγκ, πάμε για άλλα…

Ο Αντσελότι ήρθε την περσινή σεζόν στην Νάπολι με στόχο να καταφέρει αυτό που δεν πέτυχε ο Σάρι, να γκρεμίσει δηλαδή την Γιουβέντους από την κορυφή. Ούτε αυτός ωστόσο τα κατάφερε και μάλιστα φέτος αντί να παρουσιάσει μία βελτιωμένη έκδοση των «παρτενοπέι», έχοντας μάλιστα ενισχυθεί το καλοκαίρι, συμμετείχε σε ένα μεγάλο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Ένα σερί που σταμάτησε την Τρίτη με την νίκη επί της Γκενκ που έφερε και την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αποτέλεσε και το τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο της Νάπολι.

Νέος προπονητής ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος μάζεψε εμπειρίες σε διάφορες ομάδες τα τελευταία χρόνια και κυρίως στην Μίλαν. Μοιάζει με ρίσκο η πρόσληψή του στην Νάπολι την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά από την άλλη η ομάδα χρειαζόταν και έναν προπονητή γεμάτο ενέργεια, ίσως και λίγη τρέλα, μετά το πέρασμα του Αντσελότι. Το αν πετύχει ή αποτύχει θα φανεί στην πορεία. Σήμερα έχει την δυνατότητα να κάνει ντεμπούτο με νίκη. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες ούτε για τους ίδιους και το 4-3-3 αναμένεται να τους βοηθήσει, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι.

Η Πάρμα βέβαια είναι επικίνδυνη αντίπαλος, ειδικότερα όταν δεν έχει ουσιαστικά κάτι να χάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά εκτιμώ ότι η Νάπολι θα επιστρέψει στις επιτυχίες στην Serie A, ίσως και με εμφατικό τρόπο. Στο ασιατικό -1 ο άσος για να ανέβει λίγο.

Θα το συνδυάσω με την διπλή ευκαιρία της Έμπολι, η οποία επέστρεψε στις νίκες έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλει να χτίσει θετικό σερί και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Την Βίρτους Εντέλα την στήριξα την περασμένη εβδομάδα στο διπλό επί της Πίζα αλλά σήμερα έχει δύο σημαντικές απουσίες που θεωρώ πως θα επηρεάσουν την απόδοσή της.

Από το σημερινό πρόγραμμα της Serie B θα κρατήσω και το Over 2.5 στο Μπενίτο Στίρπε. Η Φροζινόνε είναι εδώ και καιρό σε ανοδική πορεία και ως γηπεδούχος δημιουργεί φάσεις και σκοράρει εύκολα. Η Πεσκάρα είναι σταθερά…ασταθής αλλά με επιθετική τακτική, πολλά γκολ υπέρ αλλά και κατά.

Το Γκρίφιν Παρκ μετατρέπεται σε δυνατή έδρα και με την τρίτη διαδοχική μπροστά στο κοινό της η Μπρέντφορντ βρέθηκε έναν βαθμό από την ζώνη των play offs ανόδου. Και έχει την ευκαιρία να εισέλθει σήμερα, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι της Φούλαμ. Δύο σερί ήττες με σκορ 1-2 οι φιλοξενούμενοι που σίγουρα θα ψάξουν αντίδραση. Ομάδες που έχουν το γκολ με την Φούλαμ να μετρά πέντε σερί Over 2.5 και το συγκεκριμένο σημείο να βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση.

Ανεβαίνει η Μονακό, υποχωρεί αντίστοιχα η Ανζέ στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Ζαρντίμ μετρά τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων και ενισχύεται απόψε με την επιστροφή του Σλιμανί. Δεν είναι εύκολη η αποστολή της στο Ρεϊμόν Κοπά αλλά για αυτόν τον λόγο και το διπλό βρίσκεται σε καλή απόδοση.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ