Μπορεί να το ξανακάνει

Μπορεί να το ξανακάνει

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από Ελλάδα και Τουρκία.

Μία επιλογή από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και ένα ειδικό από την Basket League ξεχωρίζω από το σημερινό μπασκετικό κουπόνι.

Στην Τουρκία, δύο μέρες μετά το ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Εφές για την Euroleague (νίκη με 73-81 για την Εφές), έχουμε… επανάληψη για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, αυτή τη φορά με γηπεδούχο την Εφές. Είναι γνωστό ότι οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές στο πρωτάθλημά τους, καθώς μπορούν να έχουν μέχρι πέντε ξένους στο ρόστερ τους, ωστόσο θεωρώ ότι η Εφές είναι αυτό τον καιρό μία κλάση πάνω από τη Φενέρ. Θεωρώ ότι ο άσος με το χάντικαπ των 3.5 πόντων μπορεί να επιβεβαιωθεί και τον επιλέγω.

Πάμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον αγώνα του Λαυρίου με τον ΠΑΟΚ, όπου θα ασχοληθούμε με τους πόντους που θα πετύχει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο αρχηγός του Δικεφάλου πήρε τις απαραίτητες ανάσες στον αγώνα με την Μπεσίκτας, όπου αγωνίστηκε μόλις 12 λεπτά και πιστεύω ότι σήμερα θα επιστρέψει στον συνηθισμένο χρόνο του και θα ξεπεράσει τους 7.5 πόντους, όπως έκανε στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ