Το 2020 θα είναι η χρονιά της Λίβερπουλ… Μπορεί και όχι!

Το 2020 θα είναι η χρονιά της Λίβερπουλ… Μπορεί και όχι!

Ο... Καμμένος σε Χριστουγεννιάτικο mood και ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων «έπιασε» τις... μακροχρόνιες εκπλήξεις.

Η σημερινή μέρα είναι μια παντελώς αδιάφορη τόσο από αθλητική άποψη όσο και από στοιχηματική. Το κουπόνι είτε ποδοσφαιρικό είτε μπασκετικό είναι άδειο, παρά το γεγονός ότι έχει Μπακς, οπότε αναγκαστικά θα αρκεστούμε σε ευχές και και μακροχρόνια…

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν με υγεία πάνω από όλα για αρχή και για να τελειώνουμε με τις ευχές κυρίως και να μπούμε στο… ζουμί. Τα μακροχρόνια στοιχήματα λοιπόν είναι μια λατρεία για όσους ασχολούνται με το άθλημα είτε γιατί είναι value to bet είτε γιατί είναι fun bet.

Εμείς θα ασχοληθούμε και με τα δύο και κυρίως θα παίξουμε με τις αποδόσεις, αφού αυτό επιτάσσει το στοίχημα. Οι επιλογές θα είναι δυο και η αρχή θα γίνει από την Αγγλία και την Premier League. Η Λίβερπουλ προελαύνει και είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο. Βρίσκεται μπροστά 10 βαθμούς από τη Λέστερ και 11 από τη Σίτι και έχει και ένα ματς λιγότερο κάτι που δείχνει ότι πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την… επιστροφή της στην κορυφή μετά από 30 χρόνια.

Κι όμως το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά κυρίως δεν θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό στον δεύτερο γύρο. Η Σίτι θα κάνει την αντεπίθεση της, η Λίβερπουλ έχει κομβικούς αγώνες, κι αν η διαφορά πέσει πριν τον Φλεβάρη σε μονοψήφιο αριθμό θα υπάρχει θέμα.

Η επιλογή μας είναι πρωτάθλημα η Σίτι με ανάλογη πορεία με την περσινή στον δεύτερο γύρο, αλλά ουσιαστικά η Λίβερπουλ θα είναι αυτή που θα το χάσει. Στο 7.00 – 10.00 προσφέρονται οι πολίτες και αν μάνι μάνι κερδίσουν τη Λίβερπουλ στο μεταξύ τους και οι κόκκινοι χάσουν βαθμούς στη Boxing Day μπορεί να γίνει η δουλειά. Το cash out αναμφίβολα θα δουλέψει.

Και για να κλείσουμε το Χριστουγεννιάτικο κείμενο με τα μακροχρόνια, θα πάμε στο Champions League και την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Η επιλογή μας από εδώ βάση απόδοσης αλλά και κλήρωσης είναι η Γιουβέντους. 15.00 απόδοση και κλήρωση στους «16» με τη Λιόν πάλι σημαίνει πρόκριση και cash out. Και όσο κι αν δεν πείθουν οι μπιανκονέρι, σε αυτή τη διοργάνωση κάτι έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα καταφέρνει. Σύνολο λοιπόν 120.00 με 150.00 απόδοση και τα δυο και… Καλή Χρονιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ