Επιλογή, εις διπλούν, η Τότεναμ

Επιλογή, εις διπλούν, η Τότεναμ

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το κουπόνι του Σαββάτου.

Αδικημένοι βγήκαμε από τη Boxing Day. Ένα γκολ της Τσέλσι θέλαμε για να έρθουμε στα ίσα μας (ήττα 2-0 από Σαουθάμπτον) και ένα λεπτό λιγότερες καθυστερήσεις στο Μπριζ – Ζούλτε για να μείνει το 3-0, αντί να έρθει το 4-0 στο 92’. Αντί για το απόλυτο με 2/2, φέραμε το μηδενικό. Δοκιμάζουμε άλλη μία φορά την τύχη μας στην Αγγλία.

ΝΟΡΙΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Η κατάσταση της Νόριτς είναι γνωστή και μη εξαιρετέα. Ουραγός της βαθμολογίας στην Πρέμιερ. Πάνε οι εποχές που πετύχαινε θριάμβους στην αρχή της σεζόν και ο Πούκι την έπαιρνε από το χεράκι, για να την οδηγήσει μακριά από μπλεξίματα. Τώρα μετρά 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια και μόλις μία νίκη στα 14 πρόσφατα ματς. Αρνητική παράδοση και με την Τότεναμ, καθώς μετρά μόλις μία νίκη εντός έδρας σε 8 αγώνες κόντρα στα «σπιρούνια».

Η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο είδε χθες τη Γουλβς να την περνά στη βαθμολογία, αλλά μένει μόλις στο -3 από την Τσέλσι. Αυτή παίζει αύριο το ντέρμπι με την Άρσεναλ. Ευκαιρία για τους Λονδρέζους να πάρουν τη νίκη με τη Νόριτς και να βγουν απόλυτα κερδισμένοι από τη συγκεκριμένη προσπάθεια που κάνουν, για να πλησιάσουν την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Απουσίες αρκετές απόψε, με Γουίνκς, Σισοκό και Σον να είναι τιμωρημένοι. Και ο γκολκίπερ Γκαζανίγκα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για την γκέλα. Με Κέιν και Άλι και Μόουρα βέβαια, μεσοεπιθετικά η Τότεναμ παίρνει αυτό που της αξίζει και ειδικά με τη Νόριτς θα βρει τρόπο να πάρει το τρίποντο, με το συνδυαστικό Over.

Η έτερη επιλογή από το ίδιο ματς, θα είναι να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν το εύκολο γκολ και η άμυνα της Νόριτς στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ