Bundesliga is back…

Bundesliga is back…

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από την Γερμανία.

Επανέναρξη στην Bundesliga. Κάτι λιγότερο από έναν μήνα μετά έχουμε και πάλι δράση στα γερμανικά γήπεδα. Ματσάρα εξ’ αρχής, με δύο ομάδες να δίνουν ρέστα για την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Αναπάντεχα θα λέγαμε έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο η Σάλκε. Ομάδα που πέρυσι ήταν στην αφάνεια και εφέτος, με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ στον πάγκο, έχει πάρει τα πάνω της. Ειδικεύεται στο να κερδίζει τα ματς, στο ένα γκολ διαφορά, όπως και το να πιστεύει αρκετά στην έδρα της.

Έξυπνη επιθετική κίνηση με τον Γκρέγκοριτς, κάτι που της δίνει ευχέρεια να παίζει και με ψιλές μπαλιές. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου ο Μπούργκσταλερ, δεν τη βοήθησε καν στο πρώτο μισό. Τα γκολ έρχονται κυρίως από τους μέσους. Anytime σκόρερ οι Σερντάρ και Αρίτ είναι πάντα μία σοφή επιλογή.

Η Γκλάντμπαχ πέτυχε αυτό που ήθελε με τον Μάρκο Ρόζε στον πάγκο. Ανέβασε τον πήχη. Η 1η θέση ήταν δική της για καιρό. Μετά ήρθε η Λειψία και η δική της κούραση από την Ευρώπη. Δεν έχει πλέον υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα και μπορεί να βγει κερδισμένη.

Ελάχιστες οι αδυναμίες της. Επιθετικά η τριάδα μπροστά κάνει… παπάδες. Το γκολ της είναι σχεδόν δεδομένο. Ματς όπως το τελευταίο του πρώτου γύρου με τη Χέρτα (0-0) ή στην πρεμιέρα με τη… Σάλκε (0-0) είναι σπάνια. Νίκες όπως με την Μπάγερν της δίνουν το κάτι παραπάνω.

Αμφότερες βέβαια προέρχονται από απραξία και σκληρή προετοιμασία. Μία εβδομάδα στο εξωτερικό είναι αρκετή για να είσαι έτοιμος; Ίσως και όχι. Προσεκτικό ματς και από τις δύο, μαζεμένο σκορ, ούτως ή άλλως. Τα 2-3 γκολ είναι η επιλογή μας.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ U23 – ΜΠΕΡΝΛΙ U23

Κατηφορίζουμε στις αναπτυξιακές Λίγκες της Αγγλίας. Στη Β’ κατηγορία των U23, η Μπέρνλι διανύει μία ικανοποιητική σεζόν. Στο Βόρειο όμιλο είναι στη 2η θέση και διεκδικεί την πρώτη δυάδα, η οποία θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Μάχεται με Νότιγχαμ και Λιντς. Δυνατή εκτός έδρας με 4-4-1. Η πρώτη εκτός έδρας ήττα (και μοναδική στο πρωτάθλημα) ήρθε πρόσφατα από τη Φόρεστ.

Η Μπάρνσλεϊ δεν είναι του πεταματού, αλλά όχι και στο επίπεδο της αντιπάλου της. Επτά νίκες σε 17 ματς, σκόραρε 30 γκολ, δέχτηκε 33. Δύο σερί εντός έδρας ήττες χωρίς να σκοράρει, γενικά μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια. Η Μπέρνλι έχει σκοράρει σε όλα τα εφετινά εκτός έδρας ματς της. Θα το κάνει και απόψε και θα συνεχίσει με νίκη.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ