ΑΕΛ-Παναθηναϊκός: «Ορεβουάρ» με Ανουάρ

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός: «Ορεβουάρ» με Ανουάρ

Πριν τη σειρά των ντέρμπι ο Νότης Καμπέρης προθερμαίνεται στη Θεσσαλία με την αναμέτρηση ΑΕΛ-Παναθηναϊκός και δίνει τα δικά του betting tips.

Superleague, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (19:30): Για πρώτη φορά σήμερα θα σας δώσουμε έξι διαφορετικές επιλογές πονταρίσματος για το παιχνίδι ΑΕΛ-Παναθηναϊκός. Τα προγνωστικά στοιχήματος ευχόμαστε να σας φέρουν μεγάλα κέρδη, διότι – όπως πάντα – παίζουμε με ρίσκο και λογική στη στήλη μας. Ενθαρρυντικό στατιστικό είναι το 4/4 που έχουμε στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο στοίχημα.

Superleague, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (19:30): Ημέρες πρωτίστως εφησυχασμού και μετέπειτα σκληρής δουλειάς και αποτελεσματικότητας διανύει ο Παναθηναϊκός (4η θέση, 31 βαθμούς, 23-19 γκολ), ο οποίος προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (τρεις «τριάρες» σε Πανιώνιο, ΠΑΣ και Ατρόμητο). Εντυπωσιακή είναι η αγωνιστική «μεταμόρφωση» του Παναθηναϊκού (έργο Δώνη και Ρόκα) με τα πλέι οφ να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο για εκείνον.

Κατά γενική ομολογία, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο ήταν η καλύτερη της φετινής σεζόν. Γκολ, θέαμα (δεν γίνεται να μη θυμηθεί κανείς το τακουνάκι του Μακέντα που ακυρώθηκε…) και το κυριότερο διάθεση. Το σύστημα με «Ανουάρ-Δώνη-Κουρμπέλη» μπλόκαρε γρήγορα τα πλάνα του Σάββα Παντελίδη αποδίδοντας τα μέγιστα.

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Είναι δεδομένο πως οι μεταγραφές έπαιξαν ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι ολόκληρου του οργανισμού. «Φυσάει» άλλος αέρας στο Κορωπί… μέχρι και η «ευωδία» του Μάη ήλθε νωρίτερα, αφού ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής «έκλεισε» τη μεταγραφή της… χρονιάς, τον Κάρλος Λόπες (Καρλίτος) για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτή θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού σε διάστημα δέκα ημερών (αποκτήθηκαν οι Ανουάρ, Νάγκι και Αγιούμπ), τη στιγμή που απομένει ακόμη μια εβδομάδα για το deadline.

Παρόλα αυτά, τα… δύσκολα είναι μπροστά για το «Τριφύλλι», καθώς θα δώσει μέσα σε 1,5 εβδομάδα στο πρώτο μισό του Φλεβάρη τέσσερα ντέρμπι! ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (από τις 2 μέχρι τις 13/2)… κι αν θέλετε να το πάμε παραπέρα, δέκα ντέρμπι με τους «Big» μέχρι το τέλος της σεζόν (ΠΑΟΚ x5, ΑΕΚ x3, ΟΣΦΠ x2). Μη συμπεριλάβουμε και τον Άρη, ο οποίος έχει κι εκείνος το προβάδισμά του για τα πλέι οφ. Όπως καταλάβατε, θα χορτάσετε από αναλύσεις στο stoiximaview.gr.

Αναφορικά με το παιχνίδι στο «AEL FC Arena», ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει το απαραίτητο βάρος για να συνεχίσει νικηφόρα. Δεν πρόκειται να το παραμελήσει, δεν πρόκειται να κάνει ροτέισον ενόψει των ντέρμπι στο Κύπελλο. Το υπογράμμισε αυτό εξάλλου στη συνέντευξή του πριν την αναμέτρηση στο θεσσαλικό κάμπο ο πράσινος τεχνικός. «Οι παίκτες μου ήδη πέρασαν μια διαδικασία συνεχόμενων παιχνιδιών και στο ματς με τον Ατρόμητο έπιασαν υψηλή απόδοση.».

Στη συγκεκριμένη «μάχη» με τους Λαρισαίους ο Γιώργος Δώνης θα’χει στη διάθεσή του τη μεγαλύτερη γκάμα παικτών από την ημέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, διότι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μπουζούκης και Αποστολάκης. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα, για τον οποίο η Αλ Ουάχντα φέρεται διστακτική ως προς την κατάθεση πρότασης (εν αναμονή της τελικής απόφασης των Αράβων με τον Χιμένεθ να «πιέζει» τη διοίκηση). Δεν είναι έτοιμος ο Αγιούμπ, τον οποίο θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα για πρώτη φορά με την ΑΕΚ.

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Ακριβώς το αντίθετο κλίμα επικρατεί στη Λάρισα (9η θέση, 24 βαθμούς, 24-29 γκολ), η οποία γλίτωσε… το κάζο λόγω Ουάρντα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα, οι «βυσσινί» έκοψαν μόλις 2.070 εισιτήρια, ένα αρνητικό ρεκόρ για εκείνους, ενδεικτικό της απογοήτευσης του κόσμου για τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (1-1 Αστέρας, 1-2 Ατρόμητος, 4-1 ΟΣΦΠ, 2-1 Ξάνθη, 0-0 Άρης, 3-0 ΑΕΚ, 2-2 Παναιτωλικός), αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Καλαμάτα (3-1).

«Θεωρώ πως κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Δεν αναγνώριζα, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες αυτό που βλέπαμε.», δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Παρόλα αυτά, η ΑΕΛ μένει εντός παιχνιδιού για τα πλέι οφ όντας μόλις στο -2 από τον έκτο ΟΦΗ.

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Τις διπλάσιες νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός (14-7, 9 οι ισοπαλίες), όταν αγωνίζεται ως… επισκέπτης στη Λάρισα (41% επιτυχία). 29-51 είναι τα γκολ υπέρ των φιλοξενούμενων, μεγαλύτερο σκορ το «4-4» το 1993, μεγαλύτερη νίκη το «1-5» των πρωτευουσιάνων το 1975, ο Γιώργος Δώνης είχε πετύχει το νικητήριο γκολ το 1995 (0-1), η ΑΕΛ κέρδισε τον ΠΑΟ το 2011 (2-0) για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια! 50% τα Under-Over, 53% τα G/G στα 30 επίσημα αυτά παιχνίδια.

Ο Βρέσκας «σφυρίζει» το ΑΕΛ-Παναθηναϊκός, αλλά τα βλέμματα στρέφονται στον Σιδηρόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο VAR. Ο τελευταίος διεύθυνε από το χορτάρι το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου η θεσσαλική ομάδα πανηγύρισε με το… «σπαθί» της τη μεγαλύτερη της νίκη στη σεζόν (1-2). Έντονα ήταν τα παράπονα, τότε, των «πρασίνων» για την ακύρωση ενός γκολ του Καμπετσή, της μη αποβολής του Ουάρντα και του μη καταλογισμού πέναλτι στον Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις.

«Ερωτηματικό» αποτελεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην AEL FC Arena.

Superleague, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (19:30):  Πάμε στοίχημα με το «2+Under 4,5 γκολ» σε απόδοση 2,52 (stoiximan). Fun bet σας προτείνουμε το «Χ ημίχρονο, 2 τελικό +Over 1,5 γκολ» σε απόδοση 9,50 (stoiximan). Στα ειδικά στοιχήματα επιλέγουμε την «ασίστ Ζαχίντ» στο 4,50 (stoiximan), το «γκολ οποιαδήποτε στιγμή ο Ανουάρ» στο 4,35 (stoiximan), το «Over 3,5 κόρνερ ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο» σε απόδοση 4,55 (stoiximan) και το «κίτρινη κάρτα ο Σένκεφελντ» σε απόδοση 2,40 (stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ