Πορντενόνε-Πεσκάρα: Θες άνοδο; Απόδειξη…

Πορντενόνε-Πεσκάρα: Θες άνοδο; Απόδειξη…

Ο Νίκος Ζέρβας αναλύει την εκτίμησή του για το σπουδαία ματς της Β’ Ιταλίας ανάμεσα σε Πορντενόνε και Πεσκάρα, για να παίξει σήμερα και λίγη… ασπρόμαυρη μπαλίτσα.

Πορντενόνε-Πεσκάρα (16:00): Μία εβδομάδα έχω να ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό στοίχημα, όμως σήμερα κοιτώντας το πρόγραμμα, ένα παιχνίδι με κέντρισε αρκετά. Θα ταξιδέψω μέχρι την γειτονική Ιταλία, όπου για την 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αναμετρώνται η Πορντενόνε με την Πεσκάρα. Προγνωστικά στοιχήματος που ευνοούν τους γηπεδούχους και πληρώνουν αξιοπρεπέστατα.

Πορντενόνε-Πεσκάρα (16:00): Η νεοφώτιστη, έχει εκπλήξει κόσμο και αποδεικνύεται πως η πορεία της δεν ήταν φωτοβολίδα. Κατοικοεδρεύει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 35 πόντους και δίνει τίμια μάχη για να κερδίσει την απευθείας άνοδο μέσω της δεύτερης θέσης. Η πρώτη δείχνει να έχει… καθαρίσει από τη Μπενεβέντο, που είναι στο +12. Όπλο της γηπεδούχου, είναι η ατσάλινη έδρα της, καθώς μετράει σε αυτή οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε δέκα αγώνες. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ και το κυριότερο, έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ! Γενικά, έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Μοναδικό μελανό σημείο της η μία ήττα σε αυτό το διάστημα με 4-0 στο Σαλέρνο από την Σαλερνιτάνα. Άλλη ομάδα όμως εντός και άλλη εκτός έδρας η Πορντενόνε, γι’ αυτό επέλεξα να τη βάλω σήμερα στο στοίχημα μου. Η αντίπαλός της Πεσκάρα έχει μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και είναι σε κάθετη πτώση, που την έχει φέρει πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ υποβιβασμού. Διαθέτει την τέταρτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία σε σύνολο 20 ομάδων, με 28 τέρματα παθητικό σε 20 αγωνιστικές. Πάμε στοίχημα με «άσο» που πληρώνει 1.90 στην winmasters, καθώς πιστεύω πως η Πορντενόνε θα συνεχίσει την συνεπή προσπάθεια μπροστά στο κοινό της.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ