Λατινική Αμερική: Αντρικές μονομαχίες

Λατινική Αμερική: Αντρικές μονομαχίες

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιάννη Σταυρόπουλo με το βάρος να πέφτει στη Λατινική Αμερική και στις αναμετρήσεις Μπάνφιλντ-Πατρονάτο και Πούμας-Μοντερέι.

Αργεντινή, Μπάνφιλντ-Πατρονάτο (22.35): Επιστροφή στη δράση! Μετά την διακοπή το πρωτάθλημα στην Αργεντινή ξεκινάει και πάλι. Το διάστημα του «off» μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν ήταν η Μπάνφιλντ, η οποία απέκτησε τον Ντάνι Οσβάλντο! Στα 34χρόνια επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και είναι έτοιμος να ανεβάσει επίπεδο τη νέα του ομάδα. Bέβαια οι πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του δεν είναι υπέρ του, αφού δεν είναι ακόμη στο 100%.

Αργεντινή, Μπάνφιλντ-Πατρονάτο (22.35): Η Πατρονάτο λίγα πράγματα. Eπιστρέφει για να σώσει την παρτίδα, όμως το φινάλε πριν τη διακοπή με τις τέσσερις κολλητές ήττες έχει δυσκολέψει αφόρητα την κατάσταση. Η Μπάνφιλντ βγάζει υγεία κι έχει ενθουσιασμό. Το πρόγραμμά της είναι βατό και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Η απόδοση του άσσου έχει ρίσκο, λόγω της αποχής, ωστόσο, αποτελεί το μοναδικό καθαρό στοίχημα που βλέπω στο ματς (1.72 bwin).

Μεξικό, Πούμας-Μοντερέι (20.00): Πάμε στο Μεξικό. Εδώ τα πράγματα είναι πιο προχωρημένα αφού οι ομάδες έχουν μπει στα… βαθιά εδώ και 15 μέρες. Η Πούμας ενισχύθηκε αρκετά, ωστόσο, στο ξεκίνημα δείχνει τρομερά αφελής. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει λίγο απ’ όλα (1-1-1) όμως δείτε τα σκορ και θα με καταλάβετε για αυτό που έλεγα με την έλλειψη σταθερότητας (2-1, 4-4, 4-2).

Μεξικό, Πούμας-Μοντερέι (20.00): Η Μοντερέι είναι παραδοσιακά μία από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες τις κατηγορίες. Στο πρωτάθλημα εν αντιθέσει με την αντίπαλό της έχει δώσει μόλις ένα ματς και ήρθε ισόπαλη 2-2. Το ρεπό της το πήρε λόγω των υποχρεώσεών της στο Κύπελλο όπου κι εκεί σε ένα ματς ροντέο ήρθε 3-4 κόντρα στη Σελάγια. Λοιπόν, έχουμε δύο ομάδες που είναι ικανότατες από τη μέση και μπροστά και παρότι το ματς είναι ντέρμπι δεν περιμένω ότι θα καταφέρουν να κρύψουν τις αδυναμίες τους. Πάμε στοίχημα με το over2.5 στο εξαιρετικό 1.90 (winmasters).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ