Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα: Με άρωμα… Σούπερ Λίγκας

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα: Με άρωμα… Σούπερ Λίγκας

Μία δυνατή επιλογή στην πάλαι ποτέ μάχη της πρώτης κατηγορίας, Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα, αλίευσε σήμερα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ο Νίκος Ζέρβας και σας την σερβίρει.

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00): Ατυχής η χθεσινή ποδοσφαιρική επιλογή μου, καθώς πέσαμε πάνω στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της Πορντενόνε. Καλύψαμε και με το παραπάνω τη χασούρα με μπάσκετ, οπότε είμαστε δυνατοί για να δοκιμάσουμε ξανά προγνωστικά στοιχήματος σε μονή επιλογή στο ποδόσφαιρο. Το ψάξιμο, στάθηκε στο μίνι-ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League 2, ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Παγκρήτιο».

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00): Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ, που κατά γενική ομολογία έχει εξαιρετική ομάδα και δύσκολα δεν θα επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, προέρχεται από την πρώτη του ήττα φέτος, εντός έδρας από τον Λεβαδειακό. Είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε φόρμα με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Οι κρητικοί, έχουν βλέψεις ανόδου μέσω των πλέι οφ, ενώ αν τα καταφέρουν σήμερα, θα έχουν αμυδρές ελπίδες και για την απευθείας μέσω της πρώτης θέσης. Το στοίχημα που επέλεξα είναι στα γκολ, και πριν αναλύσω το γιατί, θα θυμίσω πως πριν δυόμισι μήνες, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Έχουν σκοράρει αμφότερες 22 τέρματα σε 13 αγώνες και διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στα έντεκα από τα δεκατρία παιχνίδια και ο Εργοτέλης σε δέκα. Είναι ομάδες με έφεση στο γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν 9/13 γκολ/γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν να εμφανίσουν αμφίσκορο δέκα αγωνιστικές, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην χορταστικότατη απόδοση του 1.94 (novibet). Θεωρώ πως καμία ομάδα δεν θα παίξει με σκοπιμότητα, θα κυνηγήσουν τη νίκη παίζοντας προσεκτικά, αλλά με επιθετικές βλέψεις, κάτι που ευνοεί την επιλογή μου.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ