Κασίμπασα-Γαλατασαράι: Τσαφ τσουφ, το τρένο περνά!

Κασίμπασα-Γαλατασαράι: Τσαφ τσουφ, το τρένο περνά!

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιώργο Τσανάκα, ο οποίος στηρίζεται στην φόρμα των φιλοξενούμενων στην αναμέτρηση Κασίμπασα-Γαλατασαράι.

Μέχρι την γειτονική Τουρκία ταξιδεύουμε σήμερα και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Κασίμπασα-Γαλατασαράι. Ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, το οποίο αναμένεται να έχει γκολ, θέαμα αλλά και νικητή.

Super Lig, Κασίμπασα-Γαλατασαράι (18:00): Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει το νέο έτος για την Κασίμπασα που μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Στους 16 βαθμούς και στο -2 από την σωτηρία βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που δείχνουν κάκιστο πρόσωπο σε όλη τη σεζόν. Σε εννιά εντός έδρας αναμετρήσεις τη φετινή χρονιά, μετράει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η μοναδική νίκη στο «σπίτι» της ήρθε τον… μακρινό Σεπτέμβριο, ενώ έχει σκοράρει 14 γκολ και έχει δεχθεί 19Εκτός ο ποιοτικότατος μεσοεπιθετικός Χαϊραντίνοβιτς (18/2) λόγω τιμωρίας, όπως και ο Παβέλκα.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γαλατασαράι, έχει καταφέρει να μαζέψει τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε πόντους με το… ντεμαράζ που έχει πραγματοποιήσει. Πληρώνει το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας εκείνο το διάστημα πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Δυναμική εκκίνηση στο νέο έτος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν τρεις νίκηες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τέρματα 9-2. Σε εννιά παιχνίδια εκτός έδρας έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 12-8. Σε καλό φεγγάρι οι Μπελχαντά, Μπουγιούκ και Φεγγιουλί, έχουν πάρει στις… πλάτες τους την ομάδα. Παραμένει εκτός ο Φαλκάο (9/5).

Super Lig, Κασίμπασα-Γαλατασαράι (18:00): Η Κασίμπασα κάνει… ροντέο τα παιχνίδια της. Είναι ομάδα που μπορεί εύκολα να βρει γκολ αλλά δέχεται με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία! Παλεύει τα παιχνίδια της και διεκδικεί αποτελέσματα, αλλά δεν τα παίρνει εύκολα. Θα πάμε με την φόρμα και θα στηρίξουμε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γαλατά. Πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 2&over 2,5 goal σε απόδοση 2,27 (stoiximan).

Θα δώσουμε και ένα ακόμη στοίχημα αλλά fun bet, για όσους τα γουστάρουν. Επιλέγουμε ως ακριβές σκορ το 1-3 σε απόδοση 13 (stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ