Λαμία-Άρης: Να μην ανοίξει το παιχνίδι

Λαμία-Άρης: Να μην ανοίξει το παιχνίδι

Μπήκαμε στο Σαββατοκύριακο και έχουμε ξανά Super League 1 και ο Δημήτρης Μαργωμένος ασχολείται με το ματς Λαμία-Άρης…

Λαμία-Άρης (20:00): Δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορο το ματς αυτό. Ο Άρης είναι μέσα στα πλέι οφ, ενώ από την άλλη η Λαμία θα λάβει μέρος στα πλέι άουτ.

Θέλουν τους βαθμούς για να πλασαριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται ενόψει των αγώνων που έχουν να δώσουν μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Θεωρούμε ότι δεν θα είναι ματς με πολλά γκολ. Έχουμε από τη Λαμία τη Λαμία η οποία ούτε σκοράρει συχνά, αλλά ούτε και δέχεται γκολ εύκολα. Ο Άρης από την άλλη βάζει γκολ και παράλληλα έχει και καλή άμυνα.

Λαμία-Άρης (20:00): Για αυτό πιστεύουμε πως ο αγώνας δεν θα ανοίξει στα γκολ. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με under 2,5 γκολ στο ματς με απόδοση 1,43 στη Stoiximan.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος στο παιχνίδι αυτό, με no goal. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1,57.

Λαμία-Άρης (20:00): Παράλληλα, αν θέλουμε κάποια απόδοση μεγαλύτερη μπορούμε να δούμε το Χ ημίχρονο το οποίο βρίσκουμε στο 1,90.

Λιντς-Ρέντινγκ (17:00): Πάμε να δούμε έναν ακόμη αγώνα στο πρωτάθλημα της Championship. Της δεύτερης στη βαθμολογία, Λιντς, με αντίπαλο τη 15η ομάδα, Ρέντινγκ.

Θεωρητικά πάντα, η Ρέντινγκ είναι αδιάφορη καθώς βρίσκεται μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού, αλλά και από τις θέσεις για τα πλέι οφ ανόδου.

Αντιθέτως, η Λιντς θέλει να κρατήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και κάθε βαθμολογική απώλεια είναι σημαντική.

Δύο καλές επιθετικά ομάδες και για αυτό κοιτάμε το over 2,5 γκολ με απόδοση 1,65. Ας δούμε, επίσης, το στοίχημα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με 2,10.

Και τέλος υπάρχει και το 1 ημίχρονο 1 τελικό με απόδοση 1,78.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | ΣυχΝτέρμπι-Φούλαμ: Στηρίζουμε τη «δίψα» για άνοδονή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ