Θέλτα-Λεγανές: Τον θυμάστε τον Όσκαρ Γκαρθία;

Θέλτα-Λεγανές: Τον θυμάστε τον Όσκαρ Γκαρθία;

Ο Δημήτρης Μαργωμένος κάνει τις δικές του προβλέψεις για το ντέρμπι ουραγών της Primera Division.

Θέλτα-Λεγανές (14:00): Αλήθεια, θυμάστε τον Όσκαρ Γκαρθία; Τον Ισπανό προπονητή που είχε φέρει πριν από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα…

Αυτές τις ημέρες είναι στο προσκήνιο στην Ισπανία και αυτό γιατί η ομάδα του, Θέλτα, πρόσφατα απέσπασε βαθμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε καταφέρει να πάρει την ισοπαλία μέσα στο Μπερναμπέου μετά το ισόπαλο 2-2!

Ψάχνει βαθμούς η Θέλτα έτσι ώστε να καταφέρει να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν είναι εύκολο, καθώς βρίσκεται μέσα στη ζώνη υποβιβασμού.

Θέλτα-Λεγανές (14:00): Τώρα έχει να δώσει ένα δυνατό ματς. Φιλοξενεί τη Λεγανές και είναι το ντέρμπι ουραγών της αγωνιστικής στην Ισπανία. Ποια θα είναι τα προγνωστικά στοιχήματος στο ματς αυτό;

Ας δείξουμε για το στοίχημα που θέλουμε να ρίξουμε την εμπιστοσύνη στον Όσκαρ Γκαρθία. Να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Θέλτα και να πάρει τη νίκη που τη βρίσκουμε στο 1,87 στη Stoiximan.

Αν και αυτό το ποντάρισμα είναι κόντρα στην παράδοση των δύο ομάδων των τελευταίων χρόνων…

Θέλτα-Λεγανές (14:00): Από εκεί και πέρα, πάμε στοίχημα και στα κόρνερ της αναμέτρησης και να δούμε το under 9,5 κόρνερ στον αγώνα με απόδοση 1,70.

Μπρέντφορντ-Μπλάκμπερν (14:30): Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος και πάμε στο πρωτάθλημα της Championship. Εκεί που μέχρι τώρα μας έχει πάει καλά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Έχουμε ντέρμπι, καθώς η τέταρτη της βαθμολογίας Μπρέντφορντ, αντιμετωπίζει στην έδρα της την όγδοη Μπλάκμπερν Ρόβερς. Οι φιλοξενούμενοι επί της ουσίας παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να μπουν στα πλέι οφ της ανόδου.

Μπρέντφορντ-Μπλάκμπερν (14:30): Στοιχηματικά βλέπουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Έχουμε δύο καλές επιθετικά ομάδες και για αυτό πάμε να σκοράρουν και οι δύο με απόδοση 1,93.

Από την άλλη όμως η Μπρέντφορντ είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και για αυτό ποντάρουμε και στο 2-3 γκολ στον αγώνα με απόδοση 2.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | ΣυχΝτέρμπι-Φούλαμ: Στηρίζουμε τη «δίψα» για άνοδονή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ