Ζουμί στο Χέρτα-Κολωνία και Μαρσέιγ-Ναντ

Ζουμί στο Χέρτα-Κολωνία και Μαρσέιγ-Ναντ

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιάννη Σταυρόπουλo με τις αναμετρήσεις Χέρτα-Κολωνία και Μαρσέιγ-Ναντ από Γερμανία και Γαλλία.

Bundesliga, Χέρτα-Κολωνία (16.30): Επιστροφή στις νίκες για την Χέρτα με το «διπλό» στην έδρα της Πάντερμπορν (το είχαμε προτείνει σε εξαιρετική απόδοση). Το νερό δείχνει να μπαίνει στο αυλάκι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν, ενώ το ντεμπούτο του Νούρι συνδυάστηκε με το καλύτερο αποτέλεσμα. Πλέον, η ομάδα θέλει να «καθαρίσει» οριστικά για την παραμονή και να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητές της για Ευρώπη. Η Κολωνία ήταν άχρωμη σε ακόμη ένα μεγάλο ματς και ηττήθηκε 1-4 από την Μπάγερν στην έδρα της.

Bundesliga, Χέρτα-Κολωνία (16.30): Τις ομάδες χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί. Η Χέρτα είναι από πάνω και υποδέχεται τους τράγους στο «σπίτι» της στο οποίο έχει να γράψει νίκη εδώ τέσσερα ματς. Η Κολωνία μία είναι την άλλη δεν είναι. Μακριά από την έδρα της έχει κάποιες εκλάμψεις αλλά σε γενικές γραμμές λίγα πράγματα (τέσσερις ήττες και μία νίκη στα τελευταία πέντε). Στη λογική ότι η ψυχολογία στη Χέρτα έχει αλλάξει επιλέγω ως βασικό στοίχημα άσσο που λόγω των κακών επιδόσεων των Βερολινέζων εντός έδρας βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.45 (stoiximan).

League1, Μαρσέιγ-Ναντ (18.30): Τις τελευταίες αποδείξεις της προκειμένου να γυρίσει στο Champions League και να κατακτήσει την δεύτερη θέση χρειάζεται να δώσει η Μαρσέιγ. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Βίλας Μπόας έχει γίνει αρκετά κυνική, όμως αυτό που θέλει το παίρνει καθώς έρχεται από τρεις σερί νίκες. Υποδέχεται στο «Βελοντρόμ» τη Ναντ, η οποία δείχνει μπερδεμένη το τελευταίο διάστημα κι έχει χάσει έδαφος για την Ευρώπη.

League1, Μαρσέιγ-Ναντ (18.30): Αυτό που λείπει από τους φιλοξενούμενους είναι η σταθερότητα. Με τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη έχουν χάσει αρκετό έδαφος, ωστόσο, όχι και την επαφή τους με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στα εκτός έδρας σκοράρουν φουλ και κάνουν τα ματς τους ροντέο. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Μασσαλών σίγουρα το έχει εντοπίσει αυτό και θα «σβήσει» το ματς. Θεωρώ αρκετά ύπουλο το ματς και γι’αυτό θα αποφύγω το καθαρό σημείο. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το σύνολο τερμάτων 2-3, που μας καλύπτει σε πολλές περιπτώσεις (2.00 winmasters).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ