Νάπολι-Τορίνο: Από ένα και… γίναμε

Νάπολι-Τορίνο: Από ένα και… γίναμε

Νάπολι-Τορίνο: Αντίθετη πορεία διαγράφουν οι δύο ομάδες. Η Νάπολι καλείται να υπερισχύσει της Τορίνο που παραπαίει το τελευταίο διάστημα.

Serie A’, Νάπολι-Τορίνο (21:45): Η Νάπολι καλείται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Η Τορίνο να διακόψει τη δική της που είναι καθοδική. Ποιος θα υπερισχύσει στο «San Paolo», στο παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Serie A’; Τα προγνωστικά στοιχήματος παραδίνουν χαμηλά τον «άσο».

Η Νάπολι μετράει δύο σερί νίκες και τέσσερις σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από το 1-1 με τη Μπαρτσελόνα, ενώ σε λίγες μέρες, την προσεχή Πέμπτη, παίζει με την Ίντερ για το Coppa Italia, στον δεύτερο ημιτελικό. Κυνηγάει ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό που μοιάζει πιο εφικτό είναι να πλησιάσει κι άλλο τη Ρόμα (36 έναντι 42) στην 5η θέση. Η βελτιωμένη εικόνα της, σε συνδυασμό με την πτώση της Τορίνο δίνουν στο στοίχημα τον «άσο» σε αρκετά χαμηλή τιμή.

 

Η Τορίνο έχει πάρει την κάτω βόλτα. Πέντε σερί ήττες μετράει, έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ. Τελευταία νίκη ήταν στις 12 Ιανουαρίου, το 1-0 επί της Μπολόνια. Έχει πέσει στη 14η θέση με 27 βαθμούς, στο +5 από την Τζένοα. Δεν έχει και την καλύτερη παράδοση στην έδρα της Νάπολι με μόλις 1 «διπλό» στις 14 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις (5-8-1).

Serie A’, Νάπολι-Τορίνο (21:45)Πάμε στοίχημα με το goal/goal. Ποντάρουμε στο ότι η Τορίνο θα βρει ένα γκολ και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο ταμείο. Στο 1,72 το προσφέρει η bwin.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ