Δυάδα με Βαλένθια-Μπέτις και Αντάλιασπορ-Φενερμπαχτσέ

Δυάδα με Βαλένθια-Μπέτις και Αντάλιασπορ-Φενερμπαχτσέ

O Στέφανος Κοζάκης έχει διαλέξει μία δυάδα με παιχνίδια από την Ισπανία και την Τουρκία. Η δυάδα του αποτελείται από τα παιχνίδια Βαλένθια-Μπέτις και Αντάλιασπορ-Φενερμπαχτσέ.

Πέρασαν χθες τα σημεία μας στο παιχνίδι Αλάνιασπορ-Μπεσίκτας. Η Μπεσίκτας κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή σε ένα ημίχρονο αφού βρέθηκε στο πρώτο μέρος να χάνει 1-0 και στο τέλος να φύγει με την νίκη από μία δύσκολη έδρα. Αλλά ας πάμε και στα σημερινά παιχνίδια, με το Βαλένθια-Μπέτις και το Αντάλιασπορ-Φενερμπαχτσέ.

Βαλένθια-Μπέτις (17:00): Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν μετά από 5 συνεχόμενα παιχνίδια αλλά η αλήθεια είναι πως είχε τρομερά προβλήματα με αρκετά βασικά της γρανάζια να απουσιάζουν λόγο τραυματισμών. Πάντως για το αποψινό παιχνίδι θα έχει κάποιες επιστροφές με τον Gabriel να ξεπερνάει τον τραυματισμό του όπως και ο Maxi Gomes θα είναι στη διάθεση του προπονητή της.

Πάντως συνεχίζει να έχει προβλήματα με τους Garay E. , Rodrigo και Gaya J. να είναι στο μπλοκάκι με τις απουσίες ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Coquelin F, Mangala E, Piccini C και Vallejo M. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε άλλη μια κακιά εμφάνιση χάνοντας 3-0 απο την Σοσιεδάδ. Μια ήττα που την έφερε σε θέση που δεν οδηγεί Ευρώπη (8η θέση – 38 βαθμούς). Επίσης θεωρείτε δεδομένο ο αποκλεισμός της από το Champions League μετά την βαριά ήττα από την Αταλάντα.

Βαλένθια-Μπέτις

Πάντως προβλήματα έχουν και οι φιλοξενούμενοι που ταξιδεύουν χωρίς τον βασικό της αμυντικό Batra M και τον εξτρέμ Lainez D. Οι Μπετικοί του σύμπαντος εκτός από απουσίες έχουν και την γκρίνια από τους οπαδούς της με τη διοίκηση να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη για τη θέση του προπονητή. Την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Μαγιόρκα. Βρίσκεσαι στη μέση της βαθμολογίας (13η θέση με 30 βαθμούς)

Βαλένθια-Μπέτις (17:00):Οι νυχτερίδες έχουν απουσίες αλλά δεν αναιρεί ότι έχουν ένα ποιοτικό ρόστερ που μπορεί να την οδηγήσουν στη νίκη. Και όταν βρίσκουμε στο 2.25 τον άσσο θεωρούμε ότι η απόδοση είναι αρκετά ψηλότερη του αναμενόμενου και αξίζει το ρίσκο. Στα ειδικά θα ποντάρω επίσης στο Live Maxi Gomes anytime scorer στο 2.50, μια απόδοση που θα ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αντάλιασπορ-Φενερμπαχτσέ (19:00): Έχει βρει χημεία η ομάδα της Αττάλειας με το καινούργιο τεχνικό να της δίνει νοοτροπία νικητή και να παραμένει για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Την προηγούμενη αγωνιστική έκλεψε το τρίποντο κόντρα στην Μαλάτιασπορ παίζοντας και με παίχτη λιγότερο αλλά ο έμπειρος γνωστός επιθετικός της Podolski έδειξε ότι η τέχνη στο σκοράρισμα δεν ξεχνιέται και σε μια αντεπίθεση κατάφερε και σκόραρε με την ομάδα του να δραπετεύει με τους 3 βαθμούς. Μια νίκη που την απομάκρυνε πολύ από τις επικίνδυνες θέσεις (11η θέση – 25 βαθμούς). Απών για την αναμέτρηση είναι οι Gumus S. και Ozturk M.

Τα κίτρινα καναρίνια από την άλλη μεριά περνάνε κρίση και αυτό φάνηκε και τη προηγούμενη αγωνιστική όπου δέχτηκε ένα ισχυρό χαστούκι από την Γαλατασαράϊ χάνοντας με 1-3. Κατώτερη των περιστάσεων για ενα τέτοιο ντέρμπι με τρομερά αμυντικά προβλήματα και ήδη φήμες να ακούγονται για αντικατάσταση του προπονητή της. Βρίσκεται στην 6η θέση με 38 βαθμούς και χρειάζεται τη νίκη που θα φέρει επιτέλους ηρεμία στην ανατολική μεριά της Πόλης και σίγουρα βαθμούς για να ξαναμπεί στο κόλπο για τη διεκδίκηση του τίτλου. Belozoglu , Cifpinar , Isla και Turuc οι απουσίες που μετράει για απόψε.

Υπάρχουν ομάδες που συχνά μας πηγαίνουν ταμείο και ομάδες που μας χαλάνε τα σημεία. Σίγουρα η Φενέρ ανήκει στην δεύτερη κατηγορία όπου με έχει προδώσει αρκετές φορές. Θα πάω κόντρα όμως στην γκίνια και θα επιλέξω ξανά την ομάδα που με έχει πληγώσει όσο καμία άλλη (οκ είναι και η Άρσεναλ ) και ο λόγος είναι ότι αν θέλει να μη χαθεί η φετινή χρόνια θα πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή με το παιχνίδι κόντρα στην Αντάλιασπορ να είναι η ευκαιρία για ένα come back. Το ποντάρισμα μας θα είναι το διπλό με απόδοση 2.00 (stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ